|
| | Moira | |
| |
Autor to | Wiadomość |
---|
Deirdre Mericourt
 ŚmierciożercyZawód : kochanica nestora, westalka Fantasmagorii Wiek : 26 Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Wdowa One more time for my taste
I'll lick your wounds
I'll lay you down OPCM : 40 UROKI : 6 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 56 ZWINNOŚĆ : 21 SPRAWNOŚĆ : 3 Genetyka : Czarownica
 | Temat: Moira [odnośnik] 16.08.15 13:53 | |
| First topic message reminder : MoiraSamiczka puszczyka zwyczajnego. Szara, niepozorna, niezwykle cicha i wierna, chociaż bezpieczeństwa przenoszonego listu potrafi bronić z zaciekłością drapieżnego ptaka.
- Spoiler:
-
- Kod:
-
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('http://i.imgur.com/RoeAuu0.jpg');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> NADAWCA <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> PODPIS <!--
--></span></span></div></div></div></div>
Ostatnio zmieniony przez Deirdre Tsagairt dnia 12.08.17 12:32, w całości zmieniany 2 razy |
|  | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wren Chang
 NeutralniZawód : handlarz krwią Wiek : 24 Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Zaręczona tell her i wasn't scared. OPCM : 9 UROKI : 21 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 5 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 1 ZWINNOŚĆ : 14 SPRAWNOŚĆ : 1 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Moira [odnośnik] 20.12.20 20:39 | |
| Przeczytaj List niesie ci Moira D., Dziękuję. Potraktuję te księgi jakby były częścią Ciebie - i taki szacunek ode mnie otrzymają. Przeczytam je uważnie. Słowo po słowie. Czuję dreszcze trzymając je w rękach. Czuję to, co w sobie skrywają. Nie mogę się doczekać. Pochłonęłabym je całe, natychmiast, ale wiem już dokąd prowadzi pośpiech. Może być jedynie zgubą. Nie zlekceważę zatem Twojej instrukcji.
Dokąd powinnam skierować swoją sowę, gdzie Cię szukać, kiedy będę już gotowa? Ta czarna mgła musi przecież gdzieś osiadać. Odpoczywać, śnić, regenerować siły. Chyba że i tę odpowiedź powinnam znaleźć na własną rękę? Wren Koperta listu jest miejscami zakrwawiona, jakby ktoś przymocowywał go do nóżki tej obcej sowy pomimo dzikich drapnięć i kąsań.
  it was a desert on the moon when we arrived. gathering all of my tears, heartbreak and sighs, jade made a potion ignite and turned the night into a radiant city of light. |
|  | | Sigrun Rookwood
 ŚmierciożercyZawód : dowódca grupy łowców wilkołaków Wiek : 29 Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Wdowa
I love the way her eyes light up when someone says:
it might be dangeours
OPCM : 40 UROKI : 5 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 5 CZARNA MAGIA : 50 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 8 Genetyka : Metamorfomag
 | Temat: Re: Moira [odnośnik] 24.12.20 12:46 | |
| |
|  | | Aquila Black
 NeutralniZawód : badaczka historii Wiek : 22 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Panna Czas znika, mija przeszłość, wiek niezwrotnie bieży,
A występków szkaradność lub cnoty przykłady,
Te obrzydłe, te święte zostawują ślady. OPCM : 9 UROKI : 8 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 3 ZWINNOŚĆ : 5 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Moira [odnośnik] 10.01.21 20:04 | |
| Przeczytaj Szanowna Pani Mericourt proszę mi wybaczyć, jednak nie jestem w stanie z mej pamięci wyciągnąć Pani nazwiska. Prawdopodobnie wynika to z faktu, że pogrążona jestem w głębokiej żałobie, a rozbicie mego serca kruszy również mój umysł. Dziękuję za Pani ciepłe słowa na temat mego brata, świadomość tego jak wiele osób traktowało go z należytym mu szacunkiem i podziwiało za dokonania, jest jedynie ciepłym pocieszeniem na nasze pęknięte serca. Dziękuję również za złożone kondolencje. Pani Mericourt, Pani propozycja związana z pomocą po tej tragicznej stracie jest niezwykle miła, jednakże prawdopodobnie takiej pomocy nie potrzebujemy, przynajmniej na dzień dzisiejszy. Może jednak Pani oczekiwać sowy z zaproszeniem na pogrzeb, by mogła Pani ostatni raz pożegnać mego brata, a swego przyjaciela. Lady Aquila Black
Może nic tam nie będzie. może to tylko fantazja. Potrzeba poszukiwania, która mnie wzmacnia. Potrzeba mi tego by wzrastać.
|
|  | | Rigel Black
 NeutralniZawód : Praktykant w Departamencie Tajemnic Wiek : 23 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Kawaler To właśnie cali śmiertelnicy - mają tylko parę chwil na tym świecie, a poświęcają je na komplikowanie najprostszych spraw. OPCM : 5 UROKI : 15 ELIKSIRY : 11 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 3 CZARNA MAGIA : 1 ZWINNOŚĆ : 8 SPRAWNOŚĆ : 4 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Moira [odnośnik] 13.01.21 20:42 | |
| Przeczytaj Szanowna Pani Mericourt Dziękuję Pani za list i za te wszystkie ciepłe, dobre słowa o Alphardzie. Staramy się nie tracić serca, jednak pustka, jaką pozostawił po sobie mój brat, już na zawsze będzie towarzyszem naszej rodziny. Wielu mówi, że nie ma ludzi niezastąpionych. Mylą się. Niedługo prześlemy sowy z informacją o pogrzebie, aby każdy, kto cenił Alpharda, szanował go, był jego druhem, mógł towarzyszyć mu w tej ostatniej podróży. Lord Rigel Black
Sometimes you wake up.Sometimes the fall kills you. And sometimes, when you fall, you fly. |
|  | | Sigrun Rookwood
 ŚmierciożercyZawód : dowódca grupy łowców wilkołaków Wiek : 29 Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Wdowa
I love the way her eyes light up when someone says:
it might be dangeours
OPCM : 40 UROKI : 5 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 5 CZARNA MAGIA : 50 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 8 Genetyka : Metamorfomag
 | Temat: Re: Moira [odnośnik] 16.01.21 22:32 | |
| |
|  | | Ain Eingarp
 Konta specjalneZawód : Wielość Wiek : nieskończoność Czystość krwi : n/d Stan cywilny : n/d I show not your face but your heart's desire. OPCM : 0 UROKI : 0 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 Genetyka : Metamorfomag
 | |  | | Evandra Rosier
 NeutralniZawód : Arystokratka Wiek : 23 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Zamężna Your hands are scarred from murder, and yet I trust them completely. OPCM : 0 UROKI : 5 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 15 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 14 SPRAWNOŚĆ : 7 Genetyka : Półwila
 | Temat: Re: Moira [odnośnik] 19.01.21 21:16 | |
| Przeczytaj początek października Madame Mericourt Dochodzące nas w ostatnich dniach wieści są niepokojące, lecz ufam, że Ministerstwo Magii poradzi sobie z nieprawidłowościami równie skutecznie, jak dotychczas. Proszę więc nie oddawać się trwodze, bo nie istnieją przeciwności, z jakimi nie moglibyśmy sobie poradzić. W podzięce za słowa otuchy proszę przyjąć moje życzenia o nieustawaniu w wierze i nadziei. Oby nie zabrakło ich w nadchodzącym czasie. Z radością przyjmuję wieść o pomyślnym rozwiązaniu tej palącej kwestii. Przyznam iż z niecierpliwością oczekiwałam rozwiązania problemu, jasno jednak widzę, że wątpliwości okazały się być bezpodstawne. Dziękuję za pomoc jaką madame okazała naszej wspólnej sprawie, napawa mnie to wdzięcznością, że mam w swym otoczeniu tak racjonalną i oddaną osobę. Ufam że jest to początek owocnej współpracy na rzecz uświetnienia naszego baletu, jak i szerzenia wśród społeczności wrażliwości na piękno sztuki.
Z wyrazami szacunku, Lady doyenne Evandra Rosier
How long are you going to wait...... before you demand the best for yourself?
|
|  | | | Moira | |
|
| Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|