Sofia
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
AutorWiadomość
First topic message reminder :
София (Sofia)
[bylobrzydkobedzieladnie]
Krnąbrna samica puchacza śnieżnego, o regularnym upierzeniu i białej, wyraźnej szlarze. Urzekający pyszczek bywa jednak zwodniczy - na polecenie właściciela zwykła posłusznie kąsać adresata w palec.
Przeczytaj Igor Karkaroff
ADRESAT TREŚĆ WIADOMOŚCI PODPIS
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Igor Karkaroff dnia 08.11.23 22:11, w całości zmieniany 2 razy
Igor Karkaroff
Zawód : pomocnik w domu pogrzebowym; początkujący zaklinacz; zarządca karczmy
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Kawaler
his eyes are like angels
but his heart is
c o l d
but his heart is
c o l d
OPCM : 6 +3
UROKI : 2 +2
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 17 +5
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 17 +3
Genetyka : Czarodziej
Sojusznik Rycerzy Walpurgii
Przeczytaj Vesna Krum
Igorze, niech moje słowa odnajdą Cię w dobrym zdrowiu i nastroju. Mam cichą nadzieję, że ta ostatnia śnieżyca, nie zniszczyła przyjemności z życia. Czyż jednak nie byłoby zabawnie, gdybyś poślizgnął się jak za dawnych lat, podczas naszych dziecięcych harców na śniegu za posiadłością Twojej rodziny? Nadal to wspomnienie potrafi rozgrzać moje serce w te zimowe dni.
Wyobrażam sobie, że zdrowie wciąż Ci dopisuje. Proszę Cię jednak pamiętaj o szaliku. Wiem, wiem, twój styl zawsze stawiasz na pierwszym miejscu, a czapka burzy tę starannie ułożoną fryzurę, ale zdrowie, drogi przyjacielu, winno być ważniejsze. Jeśli znajdziesz choć chwilę, serdecznie zapraszam Cię na spacer. Park wygląda teraz jak wprost wyjęty z bajki – oszronione drzewa, cisza przełamywana jedynie chrzęstem śniegu pod stopami. Wśród ludzi, ale też w nieco spokojniejszym zakątku, z dala od miejskiego gwaru. Nie oczekuję niczego wielkiego, jedynie obecności, bo przecież wiesz, że cisza między nami zawsze bywała najgorszym rodzajem odpowiedzi.
Wyobrażam sobie, że zdrowie wciąż Ci dopisuje. Proszę Cię jednak pamiętaj o szaliku. Wiem, wiem, twój styl zawsze stawiasz na pierwszym miejscu, a czapka burzy tę starannie ułożoną fryzurę, ale zdrowie, drogi przyjacielu, winno być ważniejsze. Jeśli znajdziesz choć chwilę, serdecznie zapraszam Cię na spacer. Park wygląda teraz jak wprost wyjęty z bajki – oszronione drzewa, cisza przełamywana jedynie chrzęstem śniegu pod stopami. Wśród ludzi, ale też w nieco spokojniejszym zakątku, z dala od miejskiego gwaru. Nie oczekuję niczego wielkiego, jedynie obecności, bo przecież wiesz, że cisza między nami zawsze bywała najgorszym rodzajem odpowiedzi.
Całuję ciepło,
Vesnacałość spisana w języku bułgarskim, między pergamin włożono ususzoną niezapominajkę
Żyje się tylko razJeśli zrobisz to właściwie, to jeden raz wystarczy.
Vesna Krum
Zawód : adeptka sztuki uzdrawiania, imigrantka
Stan cywilny : Panna
Pierwsza łza spłynęła dla straty,
Druga — dla miłości, co nie ma daty.
Trzecia zaś, wdzięczność śmierci słać miała,
Bo w niej ukojenie dusza odnalazła.
Druga — dla miłości, co nie ma daty.
Trzecia zaś, wdzięczność śmierci słać miała,
Bo w niej ukojenie dusza odnalazła.
OPCM : 5 +2
UROKI : 0
UZDRAWIANIE : 12 +3
TRANSMUTACJA : 3
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 16
SPRAWNOŚĆ : 9
Genetyka : Czarodziej
Neutralni
mają zaszczyt zaprosić
na uroczystą ceremonię zaślubin która odbędzie się dnia
18 grudnia 1958 roku
w Dunwich, hrabstwo Suffolk.
Ceremonia zaślubin odbędzie się o godzinie dwunastej w południe na plaży Przeklętej Warowni. Po zakończeniu uroczystości zapraszamy na wystawny bal weselny.
Na Gości czekają wykwintne potrawy, tańce przy akompaniamencie orkiestry oraz wyszukane atrakcje, które uczynią ten wieczór niezapomnianym.
Szanownego Kuzyna
Igora Karkaroffa wraz z osobą towarzyszącą
Igora Karkaroffa wraz z osobą towarzyszącą
na uroczystą ceremonię zaślubin która odbędzie się dnia
18 grudnia 1958 roku
w Dunwich, hrabstwo Suffolk.
Ceremonia zaślubin odbędzie się o godzinie dwunastej w południe na plaży Przeklętej Warowni. Po zakończeniu uroczystości zapraszamy na wystawny bal weselny.
Na Gości czekają wykwintne potrawy, tańce przy akompaniamencie orkiestry oraz wyszukane atrakcje, które uczynią ten wieczór niezapomnianym.
Drew Macnair
Zawód : Namiestnik hrabstwa Suffolk, fascynat nakładania klątw
Stan cywilny : Żonaty
Danger is a beautiful thing when it is purposefully sought out.
OPCM : 40
TRANSMUTACJA : 5 +4
CZARNA MAGIA : 60 +7
ZWINNOŚĆ : 4
SPRAWNOŚĆ : 15 +3
Genetyka : Metamorfomag
Śmierciożercy
Odbierz list 3 grudnia
Igor, doszły mnie słuchy, że chciałeś sobie ten plakat powiesić nad łóżkiem. Nie będę pytało powód, chyba nie chcę go znać, niemniej jednak doceń moją szczodrość.
Drew Macnair
*do listu dołączony jest list gończy
Drew Macnair
Śmierciożercy
Odbierz list 3 grudnia
Igor, Twoja szczodrość również nie zna granic. To u nas rodzinne? Szczerze nie wiem, z jakiego powodu chciałeś zasypiać i budzić się w jej towarzystwie, ale liczę że docenisz prezent. Bo chyba możemy to tak nazwać? W końcu to najzacniejsza twarzyczka ze wszystkich listów gończych.
Jeśli chodzi o cioteczkę, cóż... jestem rad, aczkolwiek nie jest nic, czego już nie widziałem. Śmiem twierdzić, że Twoja błoga nieświadomość jest dla mnie uglą.
Jeśli chodzi o cioteczkę, cóż... jestem rad, aczkolwiek nie jest nic, czego już nie widziałem. Śmiem twierdzić, że Twoja błoga nieświadomość jest dla mnie uglą.
Drew Macnair
Drew Macnair
Śmierciożercy
Odbierz list 3 grudnia
Igorze, jeśli miałbym być Twoim ojcem, to Twoja matka musiałaby być szalona... no właśnie. Ale nie, nie jestem. Chyba nie chce brnąć w te Twoje fantazje i doszukiwać się w nich prawdy. Pozwólmy, aby zostało to wszystko w sferze domysłów - jest ona dość płynna i pozwalająca na wiele interpretacji.
Wieczór kawalerski? Na to liczę. Najlepszym prezentem byłaby reszta towarzystwa z listów gończych (tak tylko mówię).
Brzmi poważnie. W takim razie spotkajmy się jutrzejszego wieczora przy czymś mocniejszym w naszym ulubionym miejscu. Mam zabrać ze sobą różdżkę?
Wieczór kawalerski? Na to liczę. Najlepszym prezentem byłaby reszta towarzystwa z listów gończych (tak tylko mówię).
Brzmi poważnie. W takim razie spotkajmy się jutrzejszego wieczora przy czymś mocniejszym w naszym ulubionym miejscu. Mam zabrać ze sobą różdżkę?
Drew Macnair
Drew Macnair
Śmierciożercy
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Sofia