Thoth
AutorWiadomość
Sowa nazwana imieniem Thoth. Imię Thoth posiada Egipski bóg księżyca, patron mądrości. Według naukowców uważany jest za wynalazcę pisma - hieroglifów. Vivi zafascynowana egipską historią bez zastanowienia nazwała swoją sowę tym imieniem. I o dziwo, całkiem pasuje. Sowa jest mądra, zdecydowanie chętnie podróżuje w nocy niż w ciągu dnia. Listy więc dostarcza najczęściej późnym wieczorem. Nie jest łakomczuchem, ale smakowitą nagrodą za dostarczenie przesyłki nie pogardzi.
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.pinimg.com/736x/c0/2b/00/c02b00e6914e35871f9b8016432f76ba.jpg');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> DATA <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
-->ADRESTAT<!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ
<span class="podpis"><!--
--><div class="vividiv">Lady Vivienne Avery</div><!--
--></span></span></div></div></div></div>
<style>@font-face {font-family:'BLunaPienaDemo';src:url(https://dl.dropbox.com/scl/fi/5pnsth4ybif8ugl74yv6p/BLunaPienaDemo.ttf?rlkey=228b13dpu8nqi1nnyi52xtncx&st=0iox0omm&dl=0) format('truetype');} .vividiv {font-size: 40px; font-family: 'BLunaPienaDemo';font-weight: bolder;} </style>
Ostatnio zmieniony przez Vivienne Avery dnia 27.12.24 17:07, w całości zmieniany 1 raz
Vivienne Avery
Zawód : Badaczka historii magii, run
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zaręczona
Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony.
OPCM : 7 +3
UROKI : 5
ALCHEMIA : 3 +2
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 17
SPRAWNOŚĆ : 13
Genetyka : Czarownica
Neutralni
Przeczytaj 3 grudnia 1958
Droga lady Avery, Żywię nadzieję, że list ten znajduje cię w dobrym humorze i zdrowiu. Liczę na to, że nie stanowi też zaskoczenia w obliczu zaistniałej sytuacji. Nestor, a mój ojciec, poinformował nas, że dojdzie do połączenia naszych rodzin, a ty staniesz się lady Burke.
Jestem prawdziwie zadowolona z tego, że dołączysz do naszej rodziny.
W związku z tym, przesyłam propozycję spotkania. Na twoich zasadach i warunkach.
Będę wyczekiwać od ciebie odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Jestem prawdziwie zadowolona z tego, że dołączysz do naszej rodziny.
W związku z tym, przesyłam propozycję spotkania. Na twoich zasadach i warunkach.
Będę wyczekiwać od ciebie odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Lady Primrose Burke
May god have mercy on my enemies
'cause I won't
'cause I won't
Primrose Burke
Zawód : Badacz artefaktów, twórca talizmanów, Dama
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
Problem wyjątków od reguł polega na ustaleniu granicy.
OPCM : 4 +1
UROKI : 1
ALCHEMIA : 29 +2
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 6 +2
ZWINNOŚĆ : 5
SPRAWNOŚĆ : 10
Genetyka : Czarownica
Rycerze Walpurgii
Przeczytaj
Lady Adelaide Nott
uprzejmie zaprasza
lady
Vivienne Avery
na Zimowy Bal w Hampton Court
31 grudnia 1958 roku
godz. 20:00
✧
Podczas tego niezwykłego wieczoru pełnego misternych intryg i konfrontacji obowiązują przebrania z epoki. Więcej informacje znajduje na dołączonym liściku.
Proszę o potwierdzenie obecności.lady Adelaide Nott
uprzejmie zaprasza
lady
Vivienne Avery
na Zimowy Bal w Hampton Court
31 grudnia 1958 roku
godz. 20:00
✧
Podczas tego niezwykłego wieczoru pełnego misternych intryg i konfrontacji obowiązują przebrania z epoki. Więcej informacje znajduje na dołączonym liściku.
Proszę o potwierdzenie obecności.lady Adelaide Nott
Mistrz Gry odnotował zgłoszenie, nie jest konieczne powtórne potwierdzanie obecności.
Thoth
Szybka odpowiedź