Czarodziejska społeczności Wielkiej Brytanii i wszyscy spragnieni pojedynkowych wrażeń, ogromnych emocji i doskonałej zabawy!
Niezwykle przyjemnie będzie mi Was gościć na inauguracyjnym w tym sezonie turnieju pojedynków, który mam zaszczyt zorganizować na terenie swojej szkockiej posiadłości w Inverness. Turniej odbędzie się 18 VIII w mojej rezydencji: prócz aren pojedynkowych przygotowane są również punkty piknikowe wraz z miejscem na odpoczynek, gdzie obserwując zmagania dzielnych zawodników będzie można w spokoju porozmawiać i wymienić się najświeższymi ploteczkami z czarodziejskiego świata.
Turniej pojedynków to doskonała okazja, by nie tylko zademonstrować swoje umiejętności w dziedzinie zaklęć, ale i odnowić stare znajomości i odnaleźć się w magicznym towarzystwie. Z pewnością nie zabraknie nadobnych dam i szlachetnych młodzieńców w stanie wolnym, jak i dostojnych panów i pań wszelkich stanów, dlatego każdy gość z pewnością nie poczuje się samotny. A gdyby tak było, na przytulanie czekają liczne słodkie koty, które z pewnością dotrzymają Wam towarzystwa.
Z uszanowaniem wielkim dla moich przyszłych gości, jak i dzielnych zawodników kłania się Colin Fawley, z niecierpliwością wyczekujący sów z zapowiedzią swojego przybycia.
- Prorok codzienny, 12. sierpień
Chętnych do wzięcia udziału w turnieju jako zawodnik prosimy o zadeklarowanie się w niniejszym temacie, pozostali będą mogli dołączyć również później.
Spotkanie rozpocznie się 19.11. daty rzeczywistej - do tego czasu możecie się zgłaszać.
Nadchodzi czas, kiedy będzie trzeba wybrać między tym co dobre, a tym co łatwe.
2
3
0
0
0
0
Czarodziej
Temat: Re: Klub pojedynków 15.11.15 20:33
Nie chce mi się przelogowywać więc napiszę tak: Rosie przyjdzie mdleć na widok Colina, a żeby nie narobić tutaj jakiś sporów Diana, zamiast Williama, przyjdzie się pojedynkować :D
Forum oparte na serii książek J.K.Rowling, niektóre imiona i nazwy własne są jej własnością. Opisy częściowo pisane w oparciu o Pottermore. Autorskie opracowania oraz pozostałe treści forum są własnością intelektualną twórców, zabrania się ich kopiowania.