Elodie Burke
 NeutralniZawód : Dama na trzy etaty Wiek : 20 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Zamężna
she's a saint
with the lips of a sinner
OPCM : 12 UROKI : 15 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 1 TRANSMUTACJA : 10 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 8 SPRAWNOŚĆ : 2 Genetyka : Czarownica
 | Temat: Re: Nie stać mnie na własną sowę [odnośnik] 05.11.19 0:16 | |
|
Run your fingers through my hair, Tell me I'm the fairest of the fair |
|
Elaine Avery
 Nieaktywni neutralniZawód : leonis foemina Wiek : 26 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Wdowa moje kwitnienie
zbyt wcześnie chłodem ścięte
jak ciało motyla w bursztynie
zastyga, ale boleśnie OPCM : 9 UROKI : 15 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 11 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 4 SPRAWNOŚĆ : 1 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Nie stać mnie na własną sowę [odnośnik] 23.08.20 20:05 | |
| Ludlow, 8 lipca 1957Drogi Lordzie Burke. Zapewniam, że mimo nieubłągalnego upływu czasu moje zainteresowanie sprawą nie stopniało. Dziękuję za pamięć, bardzo chętnie usłyszę więcej o wyprawie, kiedy znajdziesz dogodny termin! Szczerze oddana, Elaine Avery
 czuję ostrzej niż przedtem że sięgam nie dalej niż moje wyciągnięte ręce i nie wyżej niż mogą mnie unieść wspięte palce u nóg |
|
Mistrz gry
 Konta specjalneZawód : naczelny mąciciel Wiek : odwieczny Czystość krwi : n/d Stan cywilny : n/d Do you wanna live forever? OPCM : 99 UROKI : 99 ELIKSIRY : 99 LECZENIE : 99 TRANSMUTACJA : 99 CZARNA MAGIA : 99 ZWINNOŚĆ : 0 SPRAWNOŚĆ : 0 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Nie stać mnie na własną sowę [odnośnik] 09.01.21 0:22 | |
| List otrzymany dnia 30 września. Na odpis masz 48 godzin. C. Malfoy MINISTER MAGII Lordzie Burke, lordzie nestorze, lordzie nad Durham. Wszystkie nasze plany, jak wiesz, idą tak, jak iść powinny. Miażdżąca przewaga nad Londynem nie daje oportunistom żadnych szans. W stolicy wkrótce zapanuje spokój, ale nie znaczy to wcale, że powinniśmy odpocząć. Sir, oficjalnie - i z zaszczytem - zwracam się do Ciebie z prośbą o współpracę. O przymierze, które pozwoli wreszcie zatriumfować czystej krwi. Ostatecznie. Czas przeprowadzić atak, który na zawsze odmieni ten kraj. Wiltshire zbudzi się nazajutrz krwawym świtem.
Wzywam lordów wszystkich rodów, byście i Wy stanęli do walki. Byśmy wszyscy uderzyli w jednym czasie, nie pozwalając mugolom zorganizować ich sił. Rozproszeni pogrążą się w chaosie jak robactwo, a nasze ziemie znów staną się w istocie nasze. Odrzucamy i tak naruszony Kodeks Tajności. Odrzucamy dotychczasowe ustalenia międzynarodowe, ze wsparciem Francji, Egiptu i Hiszpanii. Zmieniamy porządek świata, zajmując należne nam miejsce. Oddamy hołd tradycji. Takie jest pragnienie Czarnego Pana.
Ministerstwo Magii wesprze swoimi siłami każde hrabstwo, które dołączy do przymierza. Nie czas na dawne waśnie, w jedności tkwi nasza siła.
Liczę na Ciebie, Edgarze. C. Malfoy Minister Magii
|
|
Ain Eingarp
 Konta specjalneZawód : Wielość Wiek : nieskończoność Czystość krwi : n/d Stan cywilny : n/d I show not your face but your heart's desire. OPCM : 0 UROKI : 0 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 Genetyka : Metamorfomag
 | |