Craig Burke
 ŚmierciożercyZawód : Handlarz czarnomagicznymi przedmiotami, diler opium Wiek : 32 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Kawaler I will burn your kingdom down
If you try to conquer
Me and Mine OPCM : 8 UROKI : 16 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 1 CZARNA MAGIA : 35 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 9 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Misje poboczne: zapisy [odnośnik] 31.12.20 11:10 | |
|
 His smile fair as spring, as towards him he draws you; His tongue sharp and silvery as he imploresyou |
|
Deirdre Mericourt
 ŚmierciożercyZawód : kochanica nestora, westalka Fantasmagorii Wiek : 26 Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Wdowa One more time for my taste
I'll lick your wounds
I'll lay you down OPCM : 40 UROKI : 6 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 56 ZWINNOŚĆ : 21 SPRAWNOŚĆ : 3 Genetyka : Czarownica
 | Temat: Re: Misje poboczne: zapisy [odnośnik] 31.12.20 18:00 | |
|
 there was an orchid as beautiful as the seven deadly sins |
|
Lydia Moore
 Sojusznik Zakonu FeniksaZawód : goniec Wiek : 26 Czystość krwi : Mugolska Stan cywilny : Panna niczego nie wymagam
od toni pod lasem
na jedno się nie zgadzam
na swój powrót
tam OPCM : 15 UROKI : 15 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 1 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 6 SPRAWNOŚĆ : 4 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Misje poboczne: zapisy [odnośnik] 01.01.21 17:04 | |
| Nie wiem, czy mogę, bo nie jestem jeszcze pełnoprawnym członkiem Zakonu i nie skończyłam eventu (i nie wiem, w jakim stanie go skończę), ale jeśli mogę i mam zadatki, to zapisuję się <3. Jak nie wyjdzie z jakiegoś powodu, to popracuję nad sobą i może w następnym miesiącu się uda  . W razie czego - tutaj jest poprzednia misja +
|
|
Roselyn Wright
 Sojusznik Zakonu FeniksaZawód : uzdrawiam w Leśnej Lecznicy Wiek : 30 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Panna Isn't all that rage so ugly?
And isn't it mine still?
Good god, isn't it mine? OPCM : 10 UROKI : 0 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 30 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 5 SPRAWNOŚĆ : 0 Genetyka : Czarownica
 | |