Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
listy do Hilde
AutorWiadomość

Hilde rzadko pisze listy - a jeszcze rzadziej na nie odpisuje, zakup sowy uznaje więc za zbyteczny. Kiedy już jednak zgodzi się spisać myśli, stawia litery uważne, staranne, wręcz kaligraficzne, dba o nieskazitelność kremowego pergaminu - perfekcjonizm nie pozwala jej na potknięcia.
Gość

Gość
Przeczytaj Daphne H. Rowle
Panno Borgin, mając na uwadze okoliczności naszej znajomości, zwracam się do panny z prośbą o spotkanie. To, co chcę pannie powiedzieć nie jest odpowiednie do przelania na pergamin.
Spawa nie jest nagląca, proszę więc o odpowiedź zwrotną z panny zgodą bądź odmową oraz informację, czy dziewiętnasty kwietnia będzie pannie odpowiadał. Lady Daphne H. Rowle
Spawa nie jest nagląca, proszę więc o odpowiedź zwrotną z panny zgodą bądź odmową oraz informację, czy dziewiętnasty kwietnia będzie pannie odpowiadał. Lady Daphne H. Rowle

here in the forest, dark and deep,
I offer you eternal sleep
I offer you eternal sleep
Zawód : Niewymowna, alchemiczka i trucicielka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
jeśli przeżyje choć jeden wilk,
owce nigdy nie będą bezpieczne
owce nigdy nie będą bezpieczne
OPCM : 5
UROKI : 1
ALCHEMIA : 19
UZDRAWIANIE : 1
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 11
ZWINNOŚĆ : 2
SPRAWNOŚĆ : 1
Genetyka : Czarownica

Martwi/Uwięzieni/Zaginieni

Przeczytaj 09.05.1956
Brynhildo,na pewno już domyślasz się co moja sowa robi na Twoim parapecie. W związku z czekającym nas zadaniem proponuję spotkanie dnia jutrzejszego, w godzinach popołudniowych, w domu przy Ivy Alley 28, Blythburgh. Dom należy do Yvette Blythe, która zaproponowała go jako miejsce naszego spotkania, gdzie będziemy mogli wspólnie porozmawiać i ustalić szczegóły oraz plan działania.
Potrzebujemy alchemicznych ingrediencji, Yvette zadeklarowała zrobienie parę eliksirów, które mogą być nam przydatne. Jeśli posiadasz jaja widłowęża, żądła mantykory, włosie akromantuli lub róg buchorożca - weź je ze sobą.
Potrzebujemy alchemicznych ingrediencji, Yvette zadeklarowała zrobienie parę eliksirów, które mogą być nam przydatne. Jeśli posiadasz jaja widłowęża, żądła mantykory, włosie akromantuli lub róg buchorożca - weź je ze sobą.

Czy chcemy czy nie, czeka na nas śmierć
Po tym co się tu stało każdy chyba wie
Pod drzewem dziś to wszystko zacznie się
Zawód : Uzdrowicielka rodziny Burke, pomocnica Cassandry
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
Jam jest Myśląca Tiara,Los wam wyznaczę na starcie!
OPCM : 3
UROKI : 10
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 13
TRANSMUTACJA : 3
CZARNA MAGIA : 11
ZWINNOŚĆ : 6
SPRAWNOŚĆ : 0
Genetyka : Czarodziej

Martwi/Uwięzieni/Zaginieni

Przeczytaj
Hilde, jak zapewne wiesz, czeka nas przyjemne, mam nadzieję, zadanie. Pogłębienie wiedzy o magicznych artefaktach z pewnością pomoże sprawie - zwłaszcza w kontekście ostatnich wydarzeń, anomalii i kaprysów czarów. Mam świadomość swojej absolutnej niewiedzy w tym temacie, dlatego cieszę się, że właśnie Ty będziesz mi towarzyszyć. Dobrze orientujesz się w świecie łamaczy klątw i zapewne mogłabyś udzielić mi cennych informacji, jednak gwoli poszerzenia i być może poznania odmiennego spojrzenia, proponowałabym zdobyć wiadomości u kogoś jeszcze. Czy znasz osobę, która mógłby udzielić nam dodatkowych informacji związanych z tą dziedziną magii? Ktoś doświadczony i jednocześnie dyskretny, skłonny do ugoszczenia nas na krótkiej acz owocnej pogawędce? Deirdre

seven deadly sins
Zawód : Kochanica nestora, westalka Fantasmagorii
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
no way you'll see me crawl
like a shark I'll be ripping you apart and celebrate
with lots of champagne
✦
like a shark I'll be ripping you apart and celebrate
with lots of champagne
✦
OPCM : 40
UROKI : 6
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 61
ZWINNOŚĆ : 21
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Czarownica

Śmierciożercy

listy do Hilde
Szybka odpowiedź
W tym miejscu możesz przelogować się na inne konto i przesłać wiadomość. Pamiętaj, że treść posta zapisywana jest w obrębie danego konta. Aby uniknąć ewentualnej straty, pamiętaj o skopiowaniu treści posta przed przelogowaniem się.
Obecnie zalogowany jako:
Zmień konto
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy