Penny Vause
 Nieaktywni neutralniZawód : ścigająca Jastrzębi z Falmouth Wiek : 26 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Panna Holy light, oh, burn the night, oh keep the spirits strong
Watch it grow, child of wolf
Keep holdin' on OPCM : 12 UROKI : 10 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 2 ZWINNOŚĆ : 12 SPRAWNOŚĆ : 14 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Penny Lane 13.09.17 21:48 | |
| Little lion girl▲ może w dzieciństwie podstawiłam Ci nogę albo pokazałam język, kiedy biegaliśmy razem w zaułkach dolnej części Doków; ▲ w Hogwarcie brylowałam jako Gryfonka, połowę wolnego czasu spędzając na wybuchaniu złością, a drugą połowę na odbywaniu będących tego skutkiem szlabanów; ▲ grałam w szkolnej drużynie Quidditcha jako ścigająca, a pościg za tłuczkiem wychodził mi znacznie lepiej, niż warzenie eliksirów czy transmutowanie ropuch w książąt; ▲ mój były narzeczony często przesiadywał w naszym mieszkaniu z przyjaciółmi pod ciemnej gwiazdy; może to na Ciebie patrzyłam z niechęcią i wstrętem, przemykając kuchennym korytarzem; ▲ przez jakiś czas pośredniczyłam w interesach u Burgina i Burke'a, więc mogłam minąć Cię w tłumie Nokturnu albo na sklepowym progu; ▲ aktualnie gram na pozycji ścigającej w drużynie Jastrzębi z Falmouth; możesz mi kibicować lub możesz mnie nienawidzić, ale jeśli interesujesz się Quidditchem, z pewnością o mnie słyszałeś Billy
keeperJoe
adventureHannah
sunshineBen
championGideon
nostalgiaAmelka
buttercupAlphard
thunder
|
|