What if I'm far from home?
Oh, brother I will hear you call.
What if I lose it all?
Oh, sister I will help you out!
Oh, if the sky comes falling down, for you, there’s nothing in this world I wouldn’t do.
Po dwudziestu ośmiu latach życia Joe w końcu zdobył się na ten krok i kupił sobie sowę pocztową. Garry jest dużym, silnym i całkiem sprawnym ptaszyskiem. Ma dziwnie oceniające spojrzenie, ale na ogół nie dziobie i nie drapie. Tylko mocno bije skrzydłami niezadowolony, jeśli ktoś próbuje dać mu przysmak dla sów inny niż o smaku rybnym.
Joseph, Dowiedziałam się co się stało ze Zjednoczonymi. Bardzo mi przykro. Pamiętaj proszę, że to nie jest koniec. Chcę Cię zobaczyć, przyjdź proszę do Puddlemere.
Wciąż możemy latać.
Marcella
nim w popiół się zmienię, będę wielkim
płomieniem
Anthony Macmillan
Zakon Feniksa
Zawód : Podróżnik i wynalazca nowych magicznych alkoholi dla Macmillan's Firewhisky
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Żonaty
This is not a threat, I promise
I promise
This is not a threat, I promise
It's a warning baby
I just want you to know
W związku z zaistniałą sytuacją, chciałbym uprzejmie zaprosić Pana na spotkanie organizacyjne poświęcone przyszłości drużyny Zjednoczonych z Puddlemere.
Spotkanie odbędzie się w Puddlemere, w Rezydencji Macmillanów dnia 28.10.1957 r. o godzinie 12:00.
Z wyrazami szacunku,
sir Anthony Macmillan (na odwrocie) PS. Zostawiam Ci kartkę, żebyś wiedział, że masz się pojawić. Bądź trzeźwy albo spuszczę Ci łomot tysiąclecia.
Каранфиле, цвијеће моје да сам Богд'о сјеме твоје. Ја бих знао гдје бих цвао, мојој драгој под пенџере. Кад ми драга иде спати, каранфил ће мирисати, моја драга уздисати
Forum oparte na serii książek J.K.Rowling, niektóre imiona i nazwy własne są jej własnością. Opisy częściowo pisane w oparciu o Pottermore. Autorskie opracowania oraz pozostałe treści forum są własnością intelektualną twórców, zabrania się ich kopiowania.