Ludzie mówią, że nie mamy duszy,
ludzie mówią, że nie znamy łez,
OPCM : 0
UROKI : 0
ELIKSIRY : 0
LECZENIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : -
SPRAWNOŚĆ : -
Genetyka : Czarodziej
Temat: Arnorka 24.01.18 15:01
Arnora Burke
▲ Niewiele mówi, częściej śpiewa. ▲ Śpiewa tylko kołysanki swojemu młodszemu bratu albo laleczkom. ▲ Ma kolekcję laleczek, które służą jej do odtwarzania historycznych scen lub opowieści taty. ▲ Kocha opowieści taty równie mocno, co odkrywanie tajemnic zamku Durham. ▲ Zwiedzanie zapomnianych korytarzy stanowi jej ulubioną rozrywkę obok zabaw z siostrą bliźniaczką. ▲ Prawie wszystko robi z Aldorą poza czarowaniem ▲ Jeszcze nie obudziła w sobie magii i najbardziej na świecie boi się, że zostanie charłakiem
Ludzie mówią, że nie mamy duszy,
ludzie mówią, że nie znamy łez,
OPCM : 0
UROKI : 0
ELIKSIRY : 0
LECZENIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : -
SPRAWNOŚĆ : -
Genetyka : Czarodziej
Temat: Re: Arnorka 12.02.18 18:47
Pani Czarnooka, na pewno się z panią pobawię jak tylko się spotkamy. Może pani lewitować i jest większa niż moje laleczki i pewnie nie będzie pani marudzić jak guwernantka, że nogi panią bolą od stania. Będzie pani czarną damą, a ja smokiem.
Bliźniaczko
Tatusiu, będę grzeczną i silną czarownicą, zobaczysz. I bardzo chcę iść do sklepu, tam jest tak dużo rzeczy do odkrywania i na pewno nie ma żadnego, strasznego charłaka <3
Forum oparte na serii książek J.K.Rowling, niektóre imiona i nazwy własne są jej własnością. Opisy częściowo pisane w oparciu o Pottermore. Autorskie opracowania oraz pozostałe treści forum są własnością intelektualną twórców, zabrania się ich kopiowania.