Ain Eingarp
 Konta specjalneZawód : Wielość Wiek : nieskończoność Czystość krwi : n/d Stan cywilny : n/d I show not your face but your heart's desire. OPCM : 0 UROKI : 0 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 Genetyka : Metamorfomag
 | Temat: Re: Ansuz [odnośnik] 11.11.20 0:41 | |
| list zaszyfrowany metodą Zakonu Przeczytaj 17.07.1957Panno Hagrid, a może raczej Tangwystl,
Słyszałem przedwczoraj o Twoim wsparciu dla naszej sprawy - dziękuję. W imieniu swoim i reszty. Będę potrzebował zdolnego łamacza klątw do pewnej sprawy w Boltby - jeśli jesteś wolna na początku sierpnia, skontaktuję się jeszcze w tej sprawie. Wczoraj poznałem i przypadkowo spotkałem Twojego kuzyna, Rubeusa. Czy wiesz, że wybiera się do Londynu? Pełno w nim woli walki o słuszne i energii, ale to Ty znasz go lepiej. Możesz mi napisać o nim coś więcej? I o tej całej sprawie z Komnatą Tajemnic? Wybacz za bezpośredniość, ale oduczyłem się ufać ludziom na słowo - chciałbym podtrzymać z nim kontakt, ale potrzebuję poręczenia. Ufam za to Tobie.
Pozdrawiam,
-->Michael T. [/quote]
I show not your face but your heart's desire |
|
Keat Burroughs
 Zakon FeniksaZawód : cień Wiek : 23 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Kawaler a jeśli nie uwierzysz,
żeś wolny, bo cię skuto,
będziesz się krokiem mierzył
i będziesz w dłoń ujęty
przez czas, przez czas – przeklęty. OPCM : 19 UROKI : 16 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 20 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Ansuz [odnośnik] 31.12.20 12:20 | |
| 14 IX Tangie, może usiądź, zanim to przeczytasz. Dowiedziałem się od mojej siostry, że wczoraj policja zgarnęła ją z portu. Był z nią wtedy Rubie. Najpierw walczyli we dwójkę przeciwko dwuosobowemu patrolowi, który zaatakował ich bez żadnego powodu. Potem dołączyło jeszcze kilku policjantów, nie mieli szans przeciwko nim wszystkim. Hagrid stracił przy Wylądowali w Tower. Philippę przesłuchali, maglowali ją kilka godzin, ale wypuścili ją szybko. Musi zarejestrować różdżkę i odpracować karę, patrosząc ryby w porcie przez miesiąc. Jestem z nią w stałym kontakcie przez lusterko, mamy się spotkać, kiedy tylko uda mi się dostać do Londynu. Jeśli dowiem się czegoś więcej o Hagridzie, wyślę Ci od razu sowę. Na ten moment najprawdopodobniej wciąż jeszcze jest w Tower, ale pewnie i jego zaraz wypuszczą. Jeś Kiedy pojawi się w porcie, Phillie da mi znać. Nie zamartwiaj się za bardzo, poradzi sobie. Poza tym - nic na niego nie mają. Nie starczy im cel w Tower, jeśli będą tam zamykać każdego. To pewnie tylko kwestia czasu, zanim wymyślą dla niego karę i też go wypuszczą.Keat
innego końca świata nie będzie
|
|