Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Poczta Myrandy
AutorWiadomość

Nigdy nie posiadała ręki do zwierząt, więc nie zdecydowała się na posiadanie sowy.
Gość

Gość
Przeczytajsierpień
Myrando Mulpepper,słowa kreślę z pewnością, że jego treść nie spotka się z rozczarowaniem, lecz należytą powagą. Najpóźniej we wrześniu będą potrzebne mi dwa eliksiry, dobrej, najlepszej jakości, uwarzone z wyjątkową starannością. Nie stać mnie na cudze błędy, panno Mulpepper. Chodzi o jedną fiolkę eliksiru Memento i dwie Wywaru z Ailhotsy.
Mogę liczyć, że będą gotowe? We wrześniu, gdy je odbiorę, przekażę ingrediencję na wymianę lub złoto, jeśli taka jest Twoja wola.
Mulciber
Mogę liczyć, że będą gotowe? We wrześniu, gdy je odbiorę, przekażę ingrediencję na wymianę lub złoto, jeśli taka jest Twoja wola.
Mulciber

pan unosi brew, pan apetyt ma
na krew
Zawód : Niewymowny
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Kawaler
Tańcz na me skinienie, rozświetl czernię nocy, rozgoń mroczne cienie, oświetl drogi kręte, ciemne skrzyżowania, a pobocza wyrwij z nocy panowania.
OPCM : 40
UROKI : 25
ALCHEMIA : 3
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 60
ZWINNOŚĆ : 5
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Jasnowidz

Śmierciożercy

Poczta Myrandy
Szybka odpowiedź
W tym miejscu możesz przelogować się na inne konto i przesłać wiadomość. Pamiętaj, że treść posta zapisywana jest w obrębie danego konta. Aby uniknąć ewentualnej straty, pamiętaj o skopiowaniu treści posta przed przelogowaniem się.
Obecnie zalogowany jako:
Zmień konto
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy