Steffen Cattermole
 Zakon FeniksaZawód : specjalista od klątw i zabezpieczeń w Gringottcie, po godzinach reporter dla "Czarownicy" Wiek : 22 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Zaręczony I like to go to places uninvited OPCM : 26 UROKI : 0 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 25 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 6/56 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Arkady [odnośnik] 24.11.20 2:38 | |
| Przeczytaj 13.08 rano MARCY, ZARĘCZYŁEM SIĘ!!!!! Pomyślałem, że powiem Ci, znaczy napiszę, zanim pójdziemy gadać z wilkołakami, bo wtedy nie chcę psuć atmosfery. Mam nadzieję, że przeżyjemy. Słuchaj, czy - jak wojna się skończy, bo na razie poczekamy troszkę ze ślubem - wyprawiłabyś mi imprezę? I chłopakom? Pijesz lepiej niż każdy z nich, bo wiem, i nie ufam nikomu w kwestii kawalerskiego. To nie jest żadne fo-pas (fox-pass? Jak to się pisze?), nie? Moja mama by mi urwała głowę że zapraszam kobietę na kawalerski, ale jesteś moją przyjaciółką i jesteśmy dorośli.
Steff
 intellectual, journalist little spy
|
|
Anthony Macmillan
 Zakon FeniksaZawód : Podróżnik i wynalazca nowych magicznych alkoholi dla Macmillan's Firewhisky Wiek : 31 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Żonaty I don't give a damn if I'm your villain OPCM : 18 UROKI : 25 ELIKSIRY : 10 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 5 SPRAWNOŚĆ : 6 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Arkady [odnośnik] 14.01.21 9:57 | |
| Przeczytaj Anthony Macmillan Marcella Figg Droga Marcello,
Miewam(y) się dobrze. Mam nadzieję, że i Ty czujesz się tak samo. Twój Arkady wydaje się być sympatyczną sową. Pozwoliłem sobie nakarmić go odrobiną robaków.
Przyznam, że Twój list i prośba zaskoczyły mnie pozytywnie. Mam nadzieję, że Steffen odnajdzie szczęście i będzie radosny. Oczywiście, że Ci pomogę! Piwnice Macmillanów zawsze są otwarte na przyjaciół! Postaram się wybrać jak najlepszy alkohol.
Ślę serdeczne pozdrowienia,
Anthony
 Каранфиле, цвијеће моје да сам Богд'о сјеме твоје. Ја бих знао гдје бих цвао, мојој драгој под пенџере. Кад ми драга иде спати, каранфил ће мирисати, моја драга уздисати |
|