Blanche Flume
 NeutralniZawód : gra, śpiewa i trochę dramatyzuje Wiek : 29 Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Wdowa jestem kobietą
wodą, ogniem, burzą, perłą na dnie
wolna jak rzeka, nigdy nie poddam się
jestem kobietą
jestem wodą, jestem ogniem,
j a w ą i s n e m
OPCM : 10 UROKI : 9 ELIKSIRY : 5 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 5 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 0 SPRAWNOŚĆ : 0 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: lettres d'amour [odnośnik] 14.03.20 22:00 | |
| Listy i liściki daty starszej i młodszej. Na dnie szuflad spoczywają te o treści nadzwyczajnie prywatnej; te, których pergamin pożółkł już w ramach mijającego czasu, a słowa i ich znaczenie wyblakły tak samo jak pochyłe pismo kochanków. Na toaletce, niby to ogarniętej chaosem, znaleźć można najświeższą i raczej nic nieznaczącą dla niej korespondencję.
- kod do listu:
-
- Kod:
-
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('LINK DO OBRAZKA TWOJEJ SOWY');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> NADAWCA <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> PODPIS <!--
--></span></span></div></div></div></div>
[bylobrzydkobedzieladnie]
 nie obiecuję ci wiele bo tyle co prawie nic najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni najwyżej uśmiech na twarzy i dłoń w potrzebie nie obiecuję ci wiele bo tylko po prostu siebie.
|
|
Mistrz gry
 Konta specjalneZawód : naczelny mąciciel Wiek : odwieczny Czystość krwi : n/d Stan cywilny : n/d Do you wanna live forever? OPCM : 99 UROKI : 99 ELIKSIRY : 99 LECZENIE : 99 TRANSMUTACJA : 99 CZARNA MAGIA : 99 ZWINNOŚĆ : 0 SPRAWNOŚĆ : 0 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: lettres d'amour [odnośnik] 05.04.20 9:15 | |
| Przeczytaj Szef Komisji Rejestracji Różdżek Szanowna Pani Flume, w imieniu swoim oraz pozostałych członków Komisji, chciałbym pogratulować rejestracji różdżki i tym samym podziękować za powierzone Ministerstwu Magii zaufanie. Równocześnie informuję, że zgodnie z dekretem Ministra Magii z dnia 10 kwietnia 1957 roku, każdy czarodziej lub czarownica przebywający na terenie Londynu, ma obowiązek noszenia przy sobie dokumentu poświadczającego dokonaną rejestrację oraz okazania go odpowiednim służbom w razie kontroli. Dokument staje się ważny z chwilą podpisania go przez posiadacza, i od tego momentu stanowi zarówno dowód jego tożsamości, jak i pełni rolę oficjalnego zezwolenia na noszenie różdżki na terenie stolicy.
Jeżeli na dokumencie zaistniały jakiekolwiek nieprawidłowości, należy zgłosić się do siedziby Komisji w terminie nieprzekraczającym 7 dni od daty otrzymania niniejszego listu wraz z kompletem dokumentów potwierdzających poprawne dane.
Z poważaniem, Tiberius Bellchant
Szef Komisji Rejestracji Różdżek Dep. Przestrzegania Prawa Czarodziejów Brytyjskie Ministerstwo Magii Londyn, dn. 10.04.1957 Do listu dołączony został dokument:Pomyłki, poprawki, uwagi (zwłaszcza w przypadku błędnie założonej daty urodzenia lub statusu cywilnego postaci wymyślonych) można zgłaszać bezpośrednio do Percivala. Jeżeli macie dla waszych postaci wybrany charakter pisma, możecie mi również podesłać odpowiednią czcionkę (najlepiej w postaci linku do strony, z której mogłabym ją pobrać).
|
|