Autor | Wiadomość |
---|
Fantine Rosier
 NeutralniZawód : dama, alchemiczka, malarka z zamiłowania Wiek : 22 lata Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Panna OPCM : 5 UROKI : 10 ELIKSIRY : 22 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 1 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Czarownica
 | Temat: Re: Aktualizacje III [odnośnik] 02.02.21 13:06 | |
| - Fantine Rosier napisał:
- Proszę o dopisanie w rubryczce "stan zdrowia" świniowstrętu, bo mam to od zawsze w karcie, a nigdy nie było dopisane; a także o podmianę zdjęcia w akcepcie (bo tam jest stary wizerunek) na to chociażby <3
Dziękuję!
+ Wkradł się chochlik, to zdjęcie zostalo wklejone do karty, zamiast do akcepta, w którym jest dalej zdjęcie ze starym wizerunkiem - mogę prosić o podmianę w akcepcie? Drugie zdjęcie - hopnie umiem czytać, +
|
|
 | |
Reggie Weasley
 Sojusznik Zakonu FeniksaZawód : człowiek dystrybucja, od używek po balsamy - załatwi co się da Wiek : 28 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Kawaler magič OPCM : 21 UROKI : 0 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 1 TRANSMUTACJA : 13 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 7 Genetyka : Metamorfomag
 | Temat: Re: Aktualizacje III [odnośnik] 02.02.21 23:18 | |
| Pięknie proszę usunąć post +
|
|
 | |
Stevie Beckett
 Sojusznik Zakonu FeniksaZawód : twórca świstoklików, wynalazca Wiek : 57 Czystość krwi : Mugolska Stan cywilny : Wdowiec The blues ain't nothing but a good man feelin' bad. OPCM : 10 UROKI : 5 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 20 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 4 SPRAWNOŚĆ : 6 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Aktualizacje III [odnośnik] 03.02.21 16:02 | |
| Zrobiłem błąd przy komponentach, już poprawione, by nie zaginęło w akcji. tu+
Moja wolnościja byłem cały Twój w moim samotnym gniewie. Gonił mnie ludzki śmiech w mej wędrówce przez czas. Ja wiedziałem w czym rzecz. Moja wolność mnie zna. Moja wolność mnie ma.
|
|
 | |
Lunara Greyback
 Nieaktywni neutralniZawód : Opiekunka hipogryfów Wiek : 29 Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Panna Bycie stałym punktem we wciąż zmieniającym się świecie, jest największym wyczynem wojownika. OPCM : 13 UROKI : 12 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 5 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 8 (14) SPRAWNOŚĆ : 5 (11) Genetyka : Wilkołak
 | Temat: Re: Aktualizacje III [odnośnik] 03.02.21 17:02 | |
| Czy można prosić o przywrócenie mojego mieszkanka z archiwum? Czy też najpierw muszę odzyskać kolor chciałam to zrobić w mieszkanku?
można pisać w archiwum. po odzyskaniu koloru mieszkanie zostanie zwrócone do odpowiedniego tematu
 You know that hiding ain't gonna keep you safe, Because the tears on your face, They leak and leave a trace, So just when you think the true love's begun, run! |
|
 | |
Steffen Cattermole
 Zakon FeniksaZawód : specjalista od klątw i zabezpieczeń w Gringottcie, po godzinach reporter dla "Czarownicy" Wiek : 22 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Zaręczony I like to go to places uninvited OPCM : 26 UROKI : 0 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 31 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 6/56 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Czarodziej
 | |
 | |
Will Cattermole
 NeutralniZawód : twórca amuletów, numerolog Wiek : 29 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Kawaler wise man wonder
while strong man die OPCM : 5 UROKI : 23 ELIKSIRY : 5 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 2 ZWINNOŚĆ : 4 SPRAWNOŚĆ : 1 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Aktualizacje III [odnośnik] 03.02.21 22:47 | |
| Poproszę o zwrócenie kolorku i przywrócenie moich tematów  Tutaj pościki: tutaj 4 i tutaj jeden+, witamy z powrotem!
|
|
 | |
Stevie Beckett
 Sojusznik Zakonu FeniksaZawód : twórca świstoklików, wynalazca Wiek : 57 Czystość krwi : Mugolska Stan cywilny : Wdowiec The blues ain't nothing but a good man feelin' bad. OPCM : 10 UROKI : 5 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 20 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 4 SPRAWNOŚĆ : 6 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Aktualizacje III [odnośnik] 03.02.21 23:31 | |
|
Moja wolnościja byłem cały Twój w moim samotnym gniewie. Gonił mnie ludzki śmiech w mej wędrówce przez czas. Ja wiedziałem w czym rzecz. Moja wolność mnie zna. Moja wolność mnie ma.
|
|
 | |
Philippa Moss
 NeutralniZawód : barmanka w "Parszywym Pasażerze", matka niuchaczy Wiek : 26 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Panna Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony. OPCM : 10 UROKI : 25 ELIKSIRY : 5 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Aktualizacje III [odnośnik] 04.02.21 22:42 | |
| |
|
 | |
Stevie Beckett
 | Temat: Re: Aktualizacje III [odnośnik] 05.02.21 3:22 | |
|
|
|
 | |
Reggie Weasley
 Sojusznik Zakonu FeniksaZawód : człowiek dystrybucja, od używek po balsamy - załatwi co się da Wiek : 28 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Kawaler magič OPCM : 21 UROKI : 0 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 1 TRANSMUTACJA : 13 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 7 Genetyka : Metamorfomag
 | Temat: Re: Aktualizacje III [odnośnik] 05.02.21 14:21 | |
| |
|
 | |
Anthony Skamander
 Zakon FeniksaZawód : Rebeliant Wiek : 30 Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Kawaler You don't need a weapon when you were born one OPCM : 25 UROKI : 50 ELIKSIRY : 1 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 1 CZARNA MAGIA : 1 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 11 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Aktualizacje III [odnośnik] 05.02.21 22:37 | |
| |
|
 | |
Steffen Cattermole
 Zakon FeniksaZawód : specjalista od klątw i zabezpieczeń w Gringottcie, po godzinach reporter dla "Czarownicy" Wiek : 22 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Zaręczony I like to go to places uninvited OPCM : 26 UROKI : 0 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 31 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 6/56 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Czarodziej
 | |
 | |
Camilla Carrow
 Nieaktywni neutralniZawód : n/d Wiek : 25 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Panna patience – overrated OPCM : 0 UROKI : 0 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : - SPRAWNOŚĆ : - Genetyka : Czarownica
 | Temat: Re: Aktualizacje III [odnośnik] 06.02.21 14:30 | |
| Proszę o zmianę nicku na Camilla Carrow, dziękuję!
+
is that blood on me or blush?
|
|
 | |
Reggie Weasley
 | Temat: Re: Aktualizacje III [odnośnik] 06.02.21 16:36 | |
| |
|
 | |
Forsythia Crabbe
 NeutralniZawód : Magizoolog w Ministerstwie Magii Wiek : 24 Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Panna OPCM : 15 UROKI : 15 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 2 ZWINNOŚĆ : 9 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Czarownica
 | Temat: Re: Aktualizacje III [odnośnik] 06.02.21 18:09 | |
| Dzień dobry. Od jakiegoś czasu rozważałam zmianę wizerunku i oto naszedł dzień, w którym chcę zrobić to oficjalnie. Korzystając z darmowej możliwości, bardzo proszę o zmianę wizerunku na Nadyę Kurgan. Tutaj zdjęcie do karty, a tutaj zdjęcie do akcepta. Z góry bardzo dziękuję. +
|
|
 | |
| Aktualizacje III | |
|