Elizabeth Dearborn
 NeutralniZawód : uzdrowicielka Wiek : 24 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Panna nie pragniemy
czterech stron świata
gdyż piąta z nich
znajduje się w naszym sercu
OPCM : 10 UROKI : 0 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 25 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 5 SPRAWNOŚĆ : 1 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Vivaldi [odnośnik] 05.10.20 20:43 | |
| VivaldiKochana, słodka, miła, czuła, dokładnie taka jak Pani.
- kodowanko:
-
- Kod:
-
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.imgur.com/z28jlKZ.jpg');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> NADAWCA <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> PODPIS <!--
--></span></span></div></div></div></div>
|
|
Johnatan Bojczuk
 NeutralniZawód : maluje, kantuje, baluje Wiek : 25 Czystość krwi : Mugolska Stan cywilny : Kawaler bohema ostro bawi się
płyną noce przemijają dnie
niewiele pamiętam
upadam byle gdzie OPCM : 3 UROKI : 5 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 10 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 24 SPRAWNOŚĆ : 4 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Vivaldi [odnośnik] 24.10.20 21:14 | |
| Przeczytaj J. Bojczuk Kochana Lizzie, Mam nadzieję, że Twój wielki, pluszowy przyjaciel chowa się dobrze i nie sprawia problemów? A Ty? Nie pakujesz się w żadne kłopoty? Trzymasz się jakoś? Nie włóczysz się bez powodów po Londynie? Ufam, że nie, chociaż znam Cię i wiem, że zawsze pojawisz się tam, gdzie ludzie Cię potrzebują, ale proszę, uważaj na siebie, ok? Miej oczy dookoła głowy, bo chyba by mi serce pękło, gdyby coś Ci się stało. Niemniej ufam, że nasza szkolna, gryfońska ciekawość nauczyła nas jednego - wychodzić z wszelkich opresji. U mnie wszystko w porządku, trzymam się i wciąż żyję, problemy omijam szerokim łukiem. Słuchaj, nie będę owijał w bawełnę, piszę do Ciebie z pewną prośbą - czy mogłabyś pożyczyć mi Vivaldiego? Obiecuję, że wróci do Ciebie cały i zdrowy, po prostu potrzebuję wysłać jedną większą przesyłkę i obawiam się, że jeden Majtek to może być za mało, a nie chcę też go za bardzo nadwyrężać - swoje już przecież przelatał. We dwoje będzie im raźniej, szybciej i w ogóle. To co? Mogę na Ciebie liczyć? Albo raczej na Twoją sowę?
Trzymaj się ciepło i uważaj na siebie. całuję gorąco, Johny
|
|
Gwendolyn Grey
 Sojusznik Zakonu FeniksaZawód : malarka, ilustratorka "Czarownicy" Wiek : 21 Czystość krwi : Mugolska Stan cywilny : Panna Bo tylko tak idzie wytrzymać: śmiejąc się z ponurych zdarzeń. A im chętniej się mnożą, tym częściej należy się śmiać. OPCM : 20 UROKI : 24 ELIKSIRY : 15 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 5 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 8 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Czarownica
 | Temat: Re: Vivaldi [odnośnik] 04.11.20 19:28 | |
| Przeczytaj 19 września 1957 Droga Lizzie,wyśpij się i wypocznij. Przygotuj swoją różdżkę i bądź gotowa do niesienia nią pomocy. Dostałam informacje, że jutro każda może być nam potrzebna, sama wiesz czemu. Proszę, bądź, będziesz nam bardzo potrzebna. Gwen Wszelkie konieczne informacje przekaże już wkrótce za pomocą PW.
 Przypominała sobie, że Jaskółka porównywała śnienie do ogrodu, mówiła, że można dzięki niemu choć na chwilę opuścić więzienie, naprawdę poczuć niebo. |
|