Włóczykij
Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Włóczykij
[bylobrzydkobedzieladnie]
Bardzo zaradna sowa (mimo swej niepełnosprawności w postaci braku jednego oka). Zachowaniem wpasowuje się w ramy niewielkiego, acz upierdliwego stworzątka lubiącego dziobać i utrudniać życie adresatom listów, ale poza tym chłop do rany przyłóż.
Przeczytaj
dataDo kogo
TREŚĆ WIADOMOŚCI EvelynDespenser
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Evelyn Despenser dnia 29.12.23 16:09, w całości zmieniany 37 razy
Evelyn Despenser
Zawód : hodowca aetonanów, opiekun magicznych zwierząt
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Panna
we cling to our fairy tales until the price for believing in them becomes too high
OPCM : 11 +2
UROKI : 5 +3
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 14
SPRAWNOŚĆ : 10
Genetyka : Wilkołak
Neutralni
Przeczytaj styczeń
Szkocja od jakiegoś czasu jest mi bliższa niż myślisz, dlatego nie musisz prosić mnie zbyt długo – będę. Zapewne dobrze wiesz, że nie do końca znam się na zwierzętach, ale dostosuję się do Twoich wskazówek. Strata członka rodziny to jedno z najmroczniejszych odczuć…Przynajmniej tak mi się wydaje.
Proszę, za nic mi nie dziękuj, bo nie czuję, abym przyczynił się do czegokolwiek. To Ty zawsze dawałaś sobie radę i byłaś silna,a może nawet silniejsza?
Przyjdę, odpowiem. Pytaj o co chcesz.
Evelyn,
nie było.Szkocja od jakiegoś czasu jest mi bliższa niż myślisz, dlatego nie musisz prosić mnie zbyt długo – będę. Zapewne dobrze wiesz, że nie do końca znam się na zwierzętach, ale dostosuję się do Twoich wskazówek. Strata członka rodziny to jedno z najmroczniejszych odczuć…
Proszę, za nic mi nie dziękuj, bo nie czuję, abym przyczynił się do czegokolwiek. To Ty zawsze dawałaś sobie radę i byłaś silna,
Przyjdę, odpowiem. Pytaj o co chcesz.
V.
My biggest fear is that eventually you will see me, that way I will see
myself
Vincent Rineheart
Zawód : łamacz klątw, zielarz, dostawca roślinnych ingrediencji, rebeliant
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
You are beautiful, because
you know your own darkenss
and still, that alone doesn't
stop you from fiding your own light.
you know your own darkenss
and still, that alone doesn't
stop you from fiding your own light.
OPCM : 30 +3
UROKI : 31 +6
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 0 +2
ZWINNOŚĆ : 5
SPRAWNOŚĆ : 6 +3
Genetyka : Czarodziej
Zakon Feniksa
Przeczytaj grudzień 58'
Evelyn Pamiętam nasze spotkanie, chociaż nie ukrywam, że trochę jak przez mgłę. Jestem pewny, że to wina tej ognistej, która jednak była wyśmienita i było jej dużo. Rozmawialiśmy wtedy na wiele tematów, ale mogę cię zapewnić, że jeśli chodzi o moją pracę, nie jest to blef.
Nigdy nie odwalam fuszery, więc możesz być spokojna. Dachy to upierdliwy temat jeśli chodzi o ich przeciekanie i nieodpowiednie zabezpieczenie może powodować nawroty problemów, zwłaszcza, że tak jak piszesz, musiałaś wszystko przenieść do piwnicy.
Daj znać kiedy mogę zawitać do ciebie żeby się temu wszystkiemu przyjrzeć, a postaram się pojawić w miarę swoich możliwości.
Nigdy nie odwalam fuszery, więc możesz być spokojna. Dachy to upierdliwy temat jeśli chodzi o ich przeciekanie i nieodpowiednie zabezpieczenie może powodować nawroty problemów, zwłaszcza, że tak jak piszesz, musiałaś wszystko przenieść do piwnicy.
Daj znać kiedy mogę zawitać do ciebie żeby się temu wszystkiemu przyjrzeć, a postaram się pojawić w miarę swoich możliwości.
Mitch Macnair
Mitch Macnair
Zawód : Twórca magicznych budowli
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Kawaler
Czasem nie da się czegoś poskładać, trzeba wtedy sprzątnąć odłamki i zacząć budować od nowa.
OPCM : 5 +6
UROKI : 10 +2
TRANSMUTACJA : 15 +3
CZARNA MAGIA : 1
ZWINNOŚĆ : 2
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Czarodziej
Sojusznik Rycerzy Walpurgii
☆grudzień 58'
Hogwart to problem o wiele większy niż mogłem przypuszczać. Nie jestem tylko pewien, jak bardzo. Ale skoro o zamku mowa — mam do Ciebie prośbę. Jesteś jedyną osobą, której zaufałbym z tym zadaniem. Wybacz, że znów proszę o przysługę, jednak gdy poznasz jej treść, zrozumiesz delikatność i potrzebę. Nie chciałbym jednak tej kwestii poruszać listownie. Nie wiadomo, kto patrzy.
Dostosuję się pod Twój wybór czasu i miejsca.
Droga Evelyn,
Nawet nie wiesz, jak dobrze jest mi czytać te słowa. W głowie wyobrażam sobie to, co opisujesz i cieszę się z każdego detalu. Wiedziałem, że mogę Ci zawierzyć, a Twoja twarda ręka nie będzie okrutna. Każde z nich potrzebowało celu i dzięki Tobie znaleźli go na nieokreśloną przyszłość. Nie zdradzę im Twojego sekretu. Bądź tego pewna.Hogwart to problem o wiele większy niż mogłem przypuszczać. Nie jestem tylko pewien, jak bardzo. Ale skoro o zamku mowa — mam do Ciebie prośbę. Jesteś jedyną osobą, której zaufałbym z tym zadaniem. Wybacz, że znów proszę o przysługę, jednak gdy poznasz jej treść, zrozumiesz delikatność i potrzebę. Nie chciałbym jednak tej kwestii poruszać listownie. Nie wiadomo, kto patrzy.
Dostosuję się pod Twój wybór czasu i miejsca.
Jayden
WINTER WAKES THE WOLF
we fight, we kill, we betray one another,
but we can rebuild... we have to
but we can rebuild... we have to
Jayden Vane
Zawód : profesor astronomii w stanie spoczynku, naukowiec
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowiec
Sometimes the truth
Isn’t good enough.
Sometimes people deserve more.