Trixie Beckett
 Sojusznik Zakonu FeniksaZawód : krawcowa Wiek : 23 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Panna I'll ignite the sun just like the spring has come.
flames come alive. OPCM : 10 UROKI : 0 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 15 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 2 Genetyka : Czarownica
 | Temat: Re: poczta człowieka o wielu twarzach [odnośnik] 13.03.21 18:12 | |
| List przyniosła sowa Trixie w wieczornych godzinach dnia 28 listopada.
|
|
James Doe
 NeutralniZawód : grajek, złodziejaszek Wiek : 19 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Żonaty OPCM : 3 UROKI : 2 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 10 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 20 SPRAWNOŚĆ : 10 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: poczta człowieka o wielu twarzach [odnośnik] 17.03.21 11:04 | |
| Przeczytaj Duży Mały, Barney przekazał mi coś dla ciebie, ale musisz to odebrać osobiście. Nie, to nie jest żadna pułapka. I nie, frajer nie przyszedł ze mną. I nie, nie wydawał się być niezadowolony, chociaż trochę kręcił nosem za jakąś starą sprawę.
Będę czekać w starym parku, na Wyspie Psów, przy nieczynnej fontannie, dzisiaj tuż przed zmrokiem. Tylko przyjdź.
I weź następną paczkę.
PS Bądź napewno.Duży
Dziś późno pójdę spać I nie wiem o czym myśleć mam
* żeby mi się przyśnił taki świat W którym się nie boję spać.
|
|
Archibald Prewett
 Zakon FeniksaZawód : nestor toksykolog Wiek : 31 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Żonaty I can do this, I thought. And even if I can't, I have to. OPCM : 10 UROKI : 0 ELIKSIRY : 7 LECZENIE : 33 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 4 SPRAWNOŚĆ : 7 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: poczta człowieka o wielu twarzach [odnośnik] 01.04.21 22:48 | |
| Przeczytaj Archibald Prewett Reginaldzie Nie będę ukrywał, że Twój list mocno mnie zaniepokoił. Wiesz gdzie mnie szukać. Przybądź kiedy tylko będziesz mógł, postaram Ci się pomóc. Dasz radę sam czy mam kogoś po Ciebie posłać? Archibald
|
|