Cillian Moore
 Sojusznik Zakonu FeniksaZawód : Pisarz wyklęty Wiek : 27 Czystość krwi : Mugolska Stan cywilny : Kawaler Give a man a fire and he's warm for a day, but set fire to him and he's warm for the rest of his life. OPCM : 20 UROKI : 15 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 8 SPRAWNOŚĆ : 2 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Aslan [odnośnik] 31.03.21 9:55 | |
| AslanAslan to zwyczajna sówka, którą Cillian nazwał na cześć swojej ulubionej postaci z Opowieści z Narnii. Jest zdrowa i zadbana - mężczyzna zna się na zwierzętach na tyle, aby dobrze o nią zadbać.
- Wzór listu:
-
- Kod:
-
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('LINK DO OBRAZKA TWOJEJ SOWY');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> NADAWCA <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> PODPIS <!--
--></span></span></div></div></div></div>
|
|
Luna Lupin
 NeutralniZawód : ex-solistka, dbam o rodzinną farmę Wiek : 25 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Panna We live, as we dream – alone OPCM : 11 UROKI : 10 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 14 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 2 SPRAWNOŚĆ : 4 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Aslan [odnośnik] 07.04.21 1:02 | |
| Przeczytaj Luna Lupin Panie Moore, przylatuję do Pana w odwiedziny. Pokonałam taki kawał drogi ze wstydem na piórkach. Wstydzę się za swą Panią, która bardzo często zaniedbuje bliskie jej osoby. Jak tak można? Czy to normalne? Może to choroba wkrada się do jej głowy i sprawia, że zapomina? A może wstrętne chochliki zegarek przestawiają i Pani nie widzi jak szybko czas ucieka? Tak, to na pewno chochliki. Już je kiedyś widziałam.
Panie Moore, proszę się nie gniewać na Panią Lunę. Bywa niepoprawna, często się gubi, czasami nawet przemawia przez nią okrutny egoizm, ale nienajgorszy z niej człowiek. Daje mi najlepsze przysmaki. Pan też może być całkiem nienajgorszy, jeden smaczek wystarczy.
Jeśli się Pan nie gniewa, to może się Pan z nią spotka? Na pewno od razu by się uśmiechnęła. Na pewno. Azra, sowa Luny Lupin
no one can say what we get to be so why don't we rewrite the stars? |
|