W związku z przebudową stylu forum w jego treści pojawiło się dużo błędów. Staraliśmy się wychwycić większość z nich, jednak w zbyt krótkim czasie nie było to w pełni możliwe. Temat służy zgłaszaniu takich uwag: niedociągnięć i błędów.
Przypominamy, że zdecydowana większość z nich wynika z błędów w kodach html, z których korzystacie w relacjach, wsiąkiewkach, poszukiwaniach, a zwłaszcza w podpisach. W miarę możliwości bardzo prosimy o zerknięcie, czy nie macie w nich niepodomykanych znaczników div lub span. Osobom, które nie potrafią poprawić tego samodzielnie, oczywiście pomożemy.
Problem z blokowaniem strony przez niektóre antywirusy (pojawiają się zgłoszenia o avast, AVG) jest problemem, nad rozwiązaniem którego pracuje zespół Forumotion. Strony są w pełni bezpieczne i możecie bez obaw dodać je do wyjątków antywirusa.
- Ogarnięte:
- Forsythia Crabbe napisał:I jeszcze podrzucam co się dzieje z forum na telefonie
Mam ten sam problem. Do tego nie jestem w stanie przeglądać forum z kp i samych kp na telefonie.
+

Before the world became enslaved
Can we all go back to the time when we were not like this
Can we even be saved?

- Ogarnięte:
- Coś się popsuło w Osiągnięciach
+

A kto o nią się opiera

- Ogarnięte:
- 1.
Nie tyle błąd, co spostrzeżenie: formatowanie pytań w złotych myślach przestało działać:- Kod:
<span class="pyt">
+
- zrobione:
Burning inside of me

- Ogarnięte:
Mam wrażenie, że na tych szarych paskach były kiedyś napisy (informacje, stan zdrowia i nawet nie wiem co, więc nie wiem czego mi brak), ale teraz ich nie widzę. (Tyczy się to każdej karty postaci.)
Poza tym znalazłam kolejnego uciekającego MG. W tym miejscu.
motyw

- Ogarnięte:
- Wydaje mi się, że coś się pokićkało z interliniami. W zawodzie po najechaniu na avatar jest bardzo duża przerwa, wydaje mi się, że w postach również jest większa interlinia. Wywaliło też niektóre kody i jest bardzo dużo miejsca między wierszami. W profilu przez to przesuwa gif w dół.
+

Stripped down to the bone

can make a better man

Konta zaginionych mają taki średnio wyglądający napis „gość” na dole zamiast obrazka rangi.

W podglądzie tematu pogrubienia są białe (chodzi o ten na dole jak się pisze posta). Dodatkowo linki nie kolorują się tam na czerwono.

Niestety obrazki wyjeżdżają jeszcze ze spoilera.
than a good heart
Ostatnio zmieniony przez Cillian Moore dnia 02.08.21 10:50, w całości zmieniany 2 razy

Na Twoich kolanach zasnę
Wymyślę więcej dobrych wierszy

- Przycisk już jest:
- Rzuciło mi się w oczy, że wiele osób narzeka na brak przycisku od "oznacz wszystkie fora jako przeczytane". Nie wiem z czego wynika to, że nie da się tego wstawić, ale może zamiast linku do rankingu postów i najaktywniejszych dzisiaj posterów, wygospodarować miejsce na ten przycisk?
Jeśli to kwestia, że gdzieś zaginął html od tego to podrzucam na wszelki wypadek, bo wydaje mi się, że za to w index_body odpowiada:- Kod:
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<span class="gensmall"><a href="{U_MARK_READ}" class="gensmall">{L_MARK_FORUMS_READ}</a></span>
<!-- END switch_user_logged_in -->
a właściwie samo- Kod:
<a href="{U_MARK_READ}" class="gensmall">{L_MARK_FORUMS_READ}</a>
+

kings and queens

- Ogarnięte:
- Drobna sprawa. W podglądzie 'pokaż wszystkie posty użytkownika' pogrubione dialogi w postach nie kolorują się na czerwono:
+
obywatele degeneraci,
ej, duszy podpalacze,
- ogarnięte:
- Po kliknięciu "pokaż nowe posty" wywala do formularza logowania i chyba starego hostingu: link
ups

niestety, rozszerzenie w pionie nie będzie możliwe :<
why the rain was necessary
- zrobione:
- Przychodzę z błędem w temacie Rodów Szlachetnych. Otóż, wydaje mi się, że wcześniej nie było znaków "X" na polach z barwami!

not all light is good
not all dark is evil

Can you feel my heart?
This is all of me for all of the world to see

- ogarnięte:
+

wiem, że pachniała jak Paryż choć nigdy tam nie byłem

My biggest fear is that eventually you will see me, that way I will see
myself

podróż groźną, rzucił wyzwanie wzburzonemu morzu?

Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4