W związku z przebudową stylu forum w jego treści pojawiło się dużo błędów. Staraliśmy się wychwycić większość z nich, jednak w zbyt krótkim czasie nie było to w pełni możliwe. Temat służy zgłaszaniu takich uwag: niedociągnięć i błędów.
Przypominamy, że zdecydowana większość z nich wynika z błędów w kodach html, z których korzystacie w relacjach, wsiąkiewkach, poszukiwaniach, a zwłaszcza w podpisach. W miarę możliwości bardzo prosimy o zerknięcie, czy nie macie w nich niepodomykanych znaczników div lub span. Osobom, które nie potrafią poprawić tego samodzielnie, oczywiście pomożemy.
Problem z blokowaniem strony przez niektóre antywirusy (pojawiają się zgłoszenia o avast, AVG) jest problemem, nad rozwiązaniem którego pracuje zespół Forumotion. Strony są w pełni bezpieczne i możecie bez obaw dodać je do wyjątków antywirusa.

jesteś wolny
przez czas, przez czas - przeklęty

i wygląda to dosyć dziwnie
ten dodatkowy enter bez enteru
Stanąć mam dziś, gdy oczu wrogich sto?

są nazwane właściwie
Stupid and brutal
But I do not
I do not
- Ogarnięte:
- Chciałam zgłosić się w tym temacie i nie mogę wgl wysłać posta, przycisk wyślij jest nieaktywny
Ok trzeba było napisać coś więcej niż same będę

of what one does,
- ogarnięte:
W tym temacie osiągnięcia kończą się na pacnernym lodołamaczu - to chyba jakiś problem z kodem. W osiągnięciach I wszystko jest ładnie i pięknie.
nieważne, tam jest suwaczek c: #toznowuja #siematugaba

jesteś wolny
- Spoiler:
- SZYBKA ODPOWIEDŹ
PODGLĄD

and i'll show you
hands ready to
bleed

tak jak tutaj we wsiąkiewce (dodawałam post trzy razy i za każdym razem to samo, na razie zostawiam tak jak jest do wglądu): klik
Posty się rozjeżdżają wtedy, kiedy w ich treści jest błąd kodu html. Prosimy przykładać większą uwagę do zamykania znaczników div niż wcześniej.
+

- Ogarnięte:
+
why the rain was necessary
- zrobione:
- W liście zaklęć z dziedziny czarnej magii powtarza się nazwa zaklęcia, przy dwóch, kompletnie różnych opisach:
+
in wine and flowers

go hand in hand

- Ogarnięte:
- Zepsuła mi się wsiąkiewka :< o tutaj

jesteś wolny
- OGARNIĘTE:
- (może to bardziej do aktualizacji niż do błędów, ale) w bocznym pasku forum w polu "wydarzenia", link "czy widziałeś tego czarodzieja?" prowadzi do październikowego numeru Walczącego Maga, a nie do uaktualnionych listów.
więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.

passing silhouettes of strange illuminated mannequins
shall i stay here at the zoo? or should i go
and change my point of view for other ugly scenes?
it's easy when you're big in japan

- OGARNIĘTE:
- Hejka
Zauważyłam, że liście osiągnięć Primrose brakuje jednego z nich, mianowicie nie ma Zlotych Myśli II
'cause I won't

- ogarnięte:
- W generatorze żywotności była chyba kiedyś opcja dla animagów pod zwierzęcą postacią, a teraz zniknęła?
wystarczy najechać na rozwijane menu z lewej strony, tam jest generator dla animagów

little spy

- ogarnięte:
- Właśnie korzystam z nowego generatora na zaopatrzenie i rzucił mi się w oko pewien błąd.
Mianowicie w spisie rzutów widać, że wylosowałam "II kategoria: Orzechy włoskie 400 g, Melasa 0,5 l, Brukselki 0,5 kg," , natomiast kod w generatorze podsuwa mi - II kategoria: Melasa 0,5 l, Melasa 0,5 l, Brukselki 0,5 kg,
podrzucam screena
+, błąd w kodzie, naprawione

Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4