W związku z przebudową stylu forum w jego treści pojawiło się dużo błędów. Staraliśmy się wychwycić większość z nich, jednak w zbyt krótkim czasie nie było to w pełni możliwe. Temat służy zgłaszaniu takich uwag: niedociągnięć i błędów.
Przypominamy, że zdecydowana większość z nich wynika z błędów w kodach html, z których korzystacie w relacjach, wsiąkiewkach, poszukiwaniach, a zwłaszcza w podpisach. W miarę możliwości bardzo prosimy o zerknięcie, czy nie macie w nich niepodomykanych znaczników div lub span. Osobom, które nie potrafią poprawić tego samodzielnie, oczywiście pomożemy.
Problem z blokowaniem strony przez niektóre antywirusy (pojawiają się zgłoszenia o avast, AVG) jest problemem, nad rozwiązaniem którego pracuje zespół Forumotion. Strony są w pełni bezpieczne i możecie bez obaw dodać je do wyjątków antywirusa.

jesteś wolny
przez czas, przez czas - przeklęty
od toni pod lasem
na jedno się nie zgadzam
na swój powrót
tam

i wygląda to dosyć dziwnie
ten dodatkowy enter bez enteru
Stanąć mam dziś, gdy oczu wrogich sto?
it's courage and fear
not courage or fear

są nazwane właściwie
Stupid and brutal
But I do not
I do not
który nie chce usnąć

- Ogarnięte:
- Chciałam zgłosić się w tym temacie i nie mogę wgl wysłać posta, przycisk wyślij jest nieaktywny
Ok trzeba było napisać coś więcej niż same będę

of what one does,

- ogarnięte:
W tym temacie osiągnięcia kończą się na pacnernym lodołamaczu - to chyba jakiś problem z kodem. W osiągnięciach I wszystko jest ładnie i pięknie.
nieważne, tam jest suwaczek c: #toznowuja #siematugaba

jesteś wolny
od toni pod lasem
na jedno się nie zgadzam
na swój powrót
tam

- Spoiler:
- SZYBKA ODPOWIEDŹ
PODGLĄD

Why do I like thunderstorms? Because it shows that even nature needs to scream sometimes.

tak jak tutaj we wsiąkiewce (dodawałam post trzy razy i za każdym razem to samo, na razie zostawiam tak jak jest do wglądu): klik
Posty się rozjeżdżają wtedy, kiedy w ich treści jest błąd kodu html. Prosimy przykładać większą uwagę do zamykania znaczników div niż wcześniej.
+

- Ogarnięte:
+
why the rain was necessary
is to believe in tomorrow

- zrobione:
- W liście zaklęć z dziedziny czarnej magii powtarza się nazwa zaklęcia, przy dwóch, kompletnie różnych opisach:
+
in wine and flowers
go hand in hand

- Ogarnięte:
- Zepsuła mi się wsiąkiewka :< o tutaj

jesteś wolny
od toni pod lasem
na jedno się nie zgadzam
na swój powrót
tam

- OGARNIĘTE:
- (może to bardziej do aktualizacji niż do błędów, ale) w bocznym pasku forum w polu "wydarzenia", link "czy widziałeś tego czarodzieja?" prowadzi do październikowego numeru Walczącego Maga, a nie do uaktualnionych listów.
więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.

but first you must learn how to smile as you kill
if you want to be like the folks on the hill
and I will dwell on this earth forevermore
said I walk beside the still waters and they restore my soul
but I can't walk on the path of the right because I'm wrong

- OGARNIĘTE:
- Hejka
Zauważyłam, że liście osiągnięć Primrose brakuje jednego z nich, mianowicie nie ma Zlotych Myśli II
'cause I won't

- ogarnięte:
- W generatorze żywotności była chyba kiedyś opcja dla animagów pod zwierzęcą postacią, a teraz zniknęła?
wystarczy najechać na rozwijane menu z lewej strony, tam jest generator dla animagów

little spy

- ogarnięte:
- Właśnie korzystam z nowego generatora na zaopatrzenie i rzucił mi się w oko pewien błąd.
Mianowicie w spisie rzutów widać, że wylosowałam "II kategoria: Orzechy włoskie 400 g, Melasa 0,5 l, Brukselki 0,5 kg," , natomiast kod w generatorze podsuwa mi - II kategoria: Melasa 0,5 l, Melasa 0,5 l, Brukselki 0,5 kg,
podrzucam screena
+, błąd w kodzie, naprawione

b l o o d i e s t
hands.

Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4