W związku z przebudową stylu forum w jego treści pojawiło się dużo błędów. Staraliśmy się wychwycić większość z nich, jednak w zbyt krótkim czasie nie było to w pełni możliwe. Temat służy zgłaszaniu takich uwag: niedociągnięć i błędów.
Przypominamy, że zdecydowana większość z nich wynika z błędów w kodach html, z których korzystacie w relacjach, wsiąkiewkach, poszukiwaniach, a zwłaszcza w podpisach. W miarę możliwości bardzo prosimy o zerknięcie, czy nie macie w nich niepodomykanych znaczników div lub span. Osobom, które nie potrafią poprawić tego samodzielnie, oczywiście pomożemy.
Problem z blokowaniem strony przez niektóre antywirusy (pojawiają się zgłoszenia o avast, AVG) jest problemem, nad rozwiązaniem którego pracuje zespół Forumotion. Strony są w pełni bezpieczne i możecie bez obaw dodać je do wyjątków antywirusa.
- Gotowe:
- Przy robieniu w generatorze karty postaci nie istnieje możliwość dodania i wyświetlenia bonusu do Sprawności po wybraniu rdzenia z włosem olbrzyma po zatwierdzeniu. Sprawdziłem parę razy, gdyż na początku myślałem, że bez wpisanej sprawności nie wyskoczy, ale nie - nawet z wpisaną liczbą nie pokazuje się dobrze.
+ ponoć nie ma już wytrzymałości fizycznej, a jest chyba w zastępstwie ta psychiczna - nadal widnieje jednak to pierwsze.
+

than a good heart

Na Twoich kolanach zasnę
Wymyślę więcej dobrych wierszy

♪

I ain't afraid
I've already fallen

Frederick Fox napisał:
- Ogarnięte:
Drobna sprawa. W podglądzie 'pokaż wszystkie posty użytkownika' pogrubione dialogi w postach nie kolorują się na czerwono:
+
Przypomniało mi się jeszcze, że miałam dać znać, że to samo dotyczy jeszcze prywatnych wiadomości (pogrubienia są szare) oraz linków. Zarówno w prywatnych wiadomościach (w historii wiadomości) jak i podglądzie postów są szare.
obywatele degeneraci,
ej, duszy podpalacze,
Ostatnio zmieniony przez Frederick Fox dnia 31.10.21 13:20, w całości zmieniany 1 raz

- zrobione:
+

- zrobione:
- Gdy odpisuję na posty i scrolluję na podgląd tematu, avatary są w złym miejscu i jakoś się rozjeżdża
+
więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.

Wszelkie niezgodności opisów/błędy w opisach powinny być zgłaszane w temacie aktualizacje

Strona internetowa pod adresem https://morsmordre-app.cba.pl/Generator/generatorkart.html może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy.
ERR_SSL_UNRECOGNIZED_NAME_ALERT

wild and free, wonderfully chaotic;
a perfectly put-together mess.

Wprowadziłem stosowne zmiany w skrypcie. Podobna sytuacja nie powinna już mieć miejsca.

Isn’t good enough.
Sometimes people deserve more.
Sometimes people deserve
To have their f a i t h rewarded.

błąd: you haven't got the rights to access this page
si signore, już wszystko ok, dzięki!
[bylobrzydkobedzieladnie]

ain't enough.

2. W wyszukiwarce na telefonie (mam chrome) w widoku komputerowym występuje problem z czytelnym wyświetlaniem odnośników do profilów. Zauważyłem to na jednym koncie, ale na pozostałych dwóch może być tak samo. Zrzut ekranu: klik
Proszę o naprawienie tego i z góry dziękuję.

W przypadku drugiej przypadłości przeprowadziłem testy (trzy niezależne urządzenia i przeglądarki) i nigdzie nie zauważyłem podobnego błędu. Przy weryfikacji podobnych przypadłości pomocne będzie dostarczenie kodu źródła, na podstawie którego będę w stanie wprowadzić odpowiednie poprawki do stylu forum.

Before the world became enslaved
Can we all go back to the time when we were not like this
Can we even be saved?

Isn’t good enough.
Sometimes people deserve more.
Sometimes people deserve
To have their f a i t h rewarded.

Edit: Zadziałało kliknięcie prawym przyciskiem myszy <3

Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4