Eclair
AutorWiadomość

Eclair to pierzasty atencjusz. Zawsze po dostarczeniu listu domaga się przysmaków i podrapania po łebku. Lubi się popisywać, a kiedy nie dostarcza listów chce być blisko swojego właściciela.
Ostatnio zmieniony przez Timothee Lestrange dnia 25.08.22 8:59, w całości zmieniany 2 razy
Koperta została przyniesiona nad ranem przez służbę, trzy dni po przyjeździe Timothego do Anglii.
Przeczytaj
Timothee,po kolacji udasz się ze mną na przejażdżkę. Doszły mnie słuchy, że świetnie jeździsz konno, a nam przyda się chwila wspólnego czasu. Spod Dover udamy się na urokliwe tereny nad rzeką Itchen w pobliżu Winchsteru. Na wizytę u krewnych może być zbyt późno, ale jestem pewien, że chętnie zachwycisz się krajobrazem Hampshire. To piękne ziemie.
Dopilnuj, żeby przygotowano dla nas konie.
T. C. R.
Dopilnuj, żeby przygotowano dla nas konie.
T. C. R.

o u t g r o w n
Tristan Rosier

Zawód : Arystokrata, smokolog
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Żonaty
the death of a beautiful woman is, unquestionably, the most poetical topic in the world
OPCM : 38 +2
UROKI : 30
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 1
CZARNA MAGIA : 60 +5
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 15 +3
Genetyka : Czarodziej

Śmierciożercy

Przeczytaj 8 czerwca
liczę, że mój list zastaje Pana w dobrym zdrowiu, a fortuna uśmiecha się ku Panu, niezależnie od podejmowanych działań. A kolejne zwiedzanie Londynu nie doprowadziło pana do dekapitacji.
Chciałabym podziękować za okazaną - choć niewielką - pomocą. I zwrócić należący do Pana przedmiot. Nie chciałabym zostać obdarzona mianem niewychowanej panny, która podkrada jegomościom chusteczki bez powodu. Postarałam się, by wyczyścić ją z wszelkiego rodzaju zabrudzeń.
Dziękuję, miłego życia
Szanowny Panie Lumière,
liczę, że mój list zastaje Pana w dobrym zdrowiu, a fortuna uśmiecha się ku Panu, niezależnie od podejmowanych działań. A kolejne zwiedzanie Londynu nie doprowadziło pana do dekapitacji.
Chciałabym podziękować za okazaną - choć niewielką - pomocą. I zwrócić należący do Pana przedmiot. Nie chciałabym zostać obdarzona mianem niewychowanej panny, która podkrada jegomościom chusteczki bez powodu. Postarałam się, by wyczyścić ją z wszelkiego rodzaju zabrudzeń.
Dziękuję, miłego życia
Poszukiwaczka Kamieni
do listu dołączona jest chusteczka w trytony

she was life itself. wild and free. wonderfully chaotic.
a perfectly put together mess.
a perfectly put together mess.
Neala Weasley

Zawód : dobry duch Devon
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
courage is not
the absence of fear
it is acting
the absence of fear
it is acting
in spite of it
OPCM : 10
UROKI : 2 +2
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 6 +3
TRANSMUTACJA : 7
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Czarodziej

Sojusznik Zakonu Feniksa

Dziś o poranku znalazłeś list z drobnym bukiecikiem kwiatków. Skropiona amortencją wiadomość poprawiła ci nastrój, przyprawiła cię o uśmiech jeszcze zanim zajrzałeś do środka. W kopercie znajdował się list pachnący damskimi perfumami — i choć w rzeczywistości były zupełnie obce, tak jak prawdziwy adresat i jego styl pisma, jakimś dziwnym trafem od razu przypisałeś je osobie bliskiej twojemu sercu, przecząc najzwyklejszym faktom. Prócz pergaminu w środku znajdował się drobny upominek, który miał cię ucieszyć.
Kupidynek pozostawił na Twoim parapecie miłosny list, nastrajając cię powoli na nadchodzące święto miłości. Wewnątrz znajdziesz kryształ/komponent/czekoladową żabę — jedną z tych rzeczy możesz wylosować w odpowiednim temacie.
Kupidynek pozostawił na Twoim parapecie miłosny list, nastrajając cię powoli na nadchodzące święto miłości. Wewnątrz znajdziesz kryształ/komponent/czekoladową żabę — jedną z tych rzeczy możesz wylosować w odpowiednim temacie.
Przeczytaj Moja miłości
Mój bohaterze, Kiedy nie ma Ciebie,
Smutno płynie czas.
Nie ma gwiazd na niebie,
Nawet księżyc zgasł,
Ciągle pada deszcz,
Wolniej krąży ziemia,
Płaczą gałęzie drzew.
Kiedy Ciebie nie ma,
Smutek pada cieniem
Na pola i lasy.
Kiedy nie ma Ciebie,