Temat do składania próśb o założenie mieszkań dla postaci. W tym celu należy uzupełnić poniższy kod.
W mieszkaniu możesz tworzyć tematy z lokacjami samodzielnie lub poprosić o nie w wątku zakładanie lokacji!
Rody szlacheckie mają już założone swoje siedziby, o szczegółach dowiesz się tutaj.
Osoba odpowiedzialna wstawi link do mieszkania również do twojego profilu.
Kod:
[b]Kto[/b]: napisz, która z postaci zamieszkuje posiadłość. [b]Adres[/b]: np. Londyn, Grimmauld Place 12 - nie zapomnij dodać numeru mieszkania, jeżeli postać zamieszkuje blok lub kamienicę. [b]Lokalizacja[/b]: centrum / dalsze dzielnice / przedmieścia / pozostałe miejsca. [b]Dodatkowe[/b]: np. zaklęcia ochronne [wymagany zakup w sklepie MG].
Kto: Bernadette Flint Adres: Leicestershire, Posiadłość Flintów (na razie mieszka tam tylko Berna z rodzicami.) Dodatkowe: -
Dom stoi już TUTAJ, ALE pozycja "lokalizacja" nie została wpisana w kod na próżno, usuwanie jej z niego trochę komplikuje sprawę, weź to pod uwagę przy uzupełnianiu innych zgłoszeń na forum
Lokalizacja musiała mi się usunąć przypadkiem w kodzie, bo pamiętam, że wpisywałam tam pozostałe. Nie wiem czemu później tego nie zauważyłam. No ale dziękuję za zrobienie domku.
A ty? Czy ty? Już rozumiesz też Czy chcemy czy nie, czeka na nas śmierć Po tym co się tu stało każdy chyba wie Pod drzewem dziś to wszystko zacznie się
Yvette Blythe
Nieaktywni neutralni
Zawód : alchemiczka, baletnica
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
Beauty is terror.
Whatever we call beautiful,
we quiver before it.
you're a chemical that burns, there's nothing but this it's the purest element, but it's so volatile feel it on me, love; see it on me, love strangeness and charm
Kto: Hector i Gloria Fawley (o ile postacie NPC też się liczą), Saoirse Fawley Adres: Cumberland, posiadłość Fawley'ów Lokalizacja: pozostałe miejsca Dodatkowe: -
O mój słodki Salazarze, o mój słodki
Powiedz mi, że warto
Że przejdziemy przez to wszystko gładko
Będzie wiosna dla mych dzieci przez kolejne tysiąc lat
Kto: na razie tylko Jocelyn Vane (mieszka z siostrą i rodzicami) Adres: Maxwell Lane 84 Lokalizacja: przedmieścia Dodatkowe: zaklęcia ochronne - Repello Mugoletum, Bubonem - zakupione tu.
Kto: Marine Lestrange (z ojcem, dziadkiem i babcią) Adres: Wyspa Wight, Thorness Castle Lokalizacja: pozostałe miejsca Dodatkowe: zaklęcie Repello Mugoletum, a także Tenebris i Muffliato na niektóre pomieszczenia. (zakupy)
Domek założony TUTAJ. Zaklęcie Repello Mugoletum zostało nałożone na całe subforum, ale zaklęcie Tenebris i Mufliato muszą być nałożone na poszczególne pomieszczenia. Napisz do mnie (Eileen Wilde), kiedy już założysz te lokacje, które będziesz chciała objąć zaklęciami, wklepię je!
The past is gone. It went by, like dusk to dawn. Isn't that the way everybody's got the dues in life to pay?
Forum oparte na serii książek J.K.Rowling, niektóre imiona i nazwy własne są jej własnością. Opisy częściowo pisane w oparciu o Pottermore. Autorskie opracowania oraz pozostałe treści forum są własnością intelektualną twórców, zabrania się ich kopiowania.