| Skrytka bankowa nr 1928 | |
|
Autor to | Wiadomość |
---|
Francis Lestrange
 Sojusznik Rycerzy WalpurgiiZawód : mam burdel Wiek : 32 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Kawaler Wytną nasze lasy, a my poddani
Kwiaty bierne podeptane
OPCM : 15 UROKI : 15 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 5 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Skrytka bankowa nr 1928 [odnośnik] 11.01.20 0:30 | |
| Skrytka nr 1928Uprawnieni: - Status majątkowy: bogaty Ekonomia: II Kluczyk do Gringotta: tak Inwestycje: - Zarobki: 200 Czekoladowe żaby: ilość żab wcześniejsze środki: 200Marzec+200 (1 III) - wykonywanie zawodu, opowiadanie +80 - oprocentowanie, ekonomia (II) +60 (19 II) - bagieta dostaje w łapę, wąteczek wcześniejsze środki: 540Kwiecień-Czerwiec-20 (9 II) - przygarniam kocią znajdkę +200 (25 V) - wykonywanie zawodu, opowiadanie +80 - oprocentowanie, ekonomia (II) +60 (3 IV) - wyłudzam zeznania, wąteczek +50 (10 IV) - wpuszczony w kanał, wąteczek +50 (12 IV) - robię przypał, wąteczek -45 (1 IV) - kupuję smakołyki (diable ziele, złotą rybkę, grzybki) -100 (IV) - kupuję łapacz snów -400 (10 V) - płacę za lekomaństwo +420 (21 V) - hej ho i butelka rumu -800 (7 V) - arabska noc, kupuję latający dywanpodsumowanie: 35Lipiec-Wrzesień +200 (5 VII) - wykonywanie zawodu, opowiadanie +80 - oprocentowanie, ekonomia (II) +40 (15 VII) - strike a pose +40 (3 IX) - jestem psim tatą - 100 (5 IX) - kupuję pierścień z kamieniem księżycowym -200 (6 IX) - kupuję kluczyk do banku Gringotta
A na Jowiszu ciągle burze na skórze ślady Ci zostawiam widziałem więcej niż muszę
Ostatnio zmieniony przez Francis Lestrange dnia 26.12.20 22:19, w całości zmieniany 13 razy |
|
 | |
Francis Lestrange
 Sojusznik Rycerzy WalpurgiiZawód : mam burdel Wiek : 32 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Kawaler Wytną nasze lasy, a my poddani
Kwiaty bierne podeptane
OPCM : 15 UROKI : 15 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 5 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Skrytka bankowa nr 1928 [odnośnik] 28.02.20 16:30 | |
| Imię i nazwisko: Francis Lestrange Fabularna data wątku: 19 II Opis wątku: Do Wenus przybywa funkcjonariuszka magicznej policji i wzywa do zapłaty grubego hajsu za niepłacone od lat podatki i odsetki od nich, a wszystko przez niecałe dwa metry kwadratowe. Franc przyjmuje Marcellę i proponuje inne rozwiązanie tego problemu, przypadkowo stając się sponsorem niecnej działalności Zakonu Feniksa. Link do zgłoszonej pracy: siup
A na Jowiszu ciągle burze na skórze ślady Ci zostawiam widziałem więcej niż muszę |
|
 | |
Morsmordre
 Konta specjalneZawód : Mistrz gry Wiek : ∞ Czystość krwi : n/d Stan cywilny : n/d O Fortuna
velut Luna
statu variabilis,
semper crescis
aut decrescis... OPCM : 99 UROKI : 99 ELIKSIRY : 99 LECZENIE : 99 TRANSMUTACJA : 99 CZARNA MAGIA : 99 ZWINNOŚĆ : 0 SPRAWNOŚĆ : 0 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Skrytka bankowa nr 1928 [odnośnik] 28.02.20 16:30 | |
| The member 'Francis Lestrange' has done the following action : Rzut kością
'k3' : 3
|
|
 | |
Mistrz gry
 Konta specjalneZawód : naczelny mąciciel Wiek : odwieczny Czystość krwi : n/d Stan cywilny : n/d Do you wanna live forever? OPCM : 99 UROKI : 99 ELIKSIRY : 99 LECZENIE : 99 TRANSMUTACJA : 99 CZARNA MAGIA : 99 ZWINNOŚĆ : 0 SPRAWNOŚĆ : 0 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Skrytka bankowa nr 1928 [odnośnik] 02.03.20 15:50 | |
| Marzec 1957 540 pktDokonane inwestycje: brak
|
|
 | |
Francis Lestrange
Kwiaty bierne podeptane
 | Temat: Re: Skrytka bankowa nr 1928 [odnośnik] 21.03.20 23:35 | |
| Imię i nazwisko: Francis Lestrange Fabularna data wątku: 3 kwietnia Opis wątku: Francis słyszy zalążek dobrze zapowiadającej się awantury o nic i biegnie wywiedzieć się, co panience-blondyneczce nie podoba się w Wenus Link do zgłoszonej pracy: żwirekImię i nazwisko: Francis Lestrange Fabularna data wątku: 10 kwietnia Opis wątku: Jakiś łachudra zbyt często kręci się za blisko Wenus, więc Franc decyduje się na interwencję. Wypada... a raczej wpada przy tym pod rynnę Link do zgłoszonej pracy: muchomorekImię i nazwisko: Francis Lestrange Fabularna data wątku: 12 kwietnia Opis wątku: Festiwal pomyłek, ale przyjmuję do pracy nową barmankę! Link do zgłoszonej pracy: baltazar gąbka
A na Jowiszu ciągle burze na skórze ślady Ci zostawiam widziałem więcej niż muszę |
|
 | |
Morsmordre
 Konta specjalneZawód : Mistrz gry Wiek : ∞ Czystość krwi : n/d Stan cywilny : n/d O Fortuna
velut Luna
statu variabilis,
semper crescis
aut decrescis... OPCM : 99 UROKI : 99 ELIKSIRY : 99 LECZENIE : 99 TRANSMUTACJA : 99 CZARNA MAGIA : 99 ZWINNOŚĆ : 0 SPRAWNOŚĆ : 0 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Skrytka bankowa nr 1928 [odnośnik] 21.03.20 23:35 | |
'k3' : 3, 2, 2
|
|
 | |
Mistrz gry
 Konta specjalneZawód : naczelny mąciciel Wiek : odwieczny Czystość krwi : n/d Stan cywilny : n/d Do you wanna live forever? OPCM : 99 UROKI : 99 ELIKSIRY : 99 LECZENIE : 99 TRANSMUTACJA : 99 CZARNA MAGIA : 99 ZWINNOŚĆ : 0 SPRAWNOŚĆ : 0 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Skrytka bankowa nr 1928 [odnośnik] 23.08.20 14:15 | |
| Czerwiec 1957 35 pktDokonane inwestycje: brak
|
|
 | |
Francis Lestrange
Kwiaty bierne podeptane
 | Temat: Re: Skrytka bankowa nr 1928 [odnośnik] 26.11.20 8:59 | |
| Imię i nazwisko: Francis Lestrange Fabularna data wątku: 15 lipca Opis wątku: Franc zleca Emmie porobienie fotek tutkom, żeby ozdobić Wenus, ogarnia rekwizyty i osobiście czuwa nad przebiegiem sesji zdjęciowej Link do zgłoszonej pracy: tutaj
|
 | |
Morsmordre
velut Luna
statu variabilis,
semper crescis
 | Temat: Re: Skrytka bankowa nr 1928 [odnośnik] 26.11.20 8:59 | |
'k3' : 1
|
|
 | |
Francis Lestrange
Kwiaty bierne podeptane
 | Temat: Re: Skrytka bankowa nr 1928 [odnośnik] 12.12.20 21:24 | |
| Imię i nazwisko: Francis Lestrange Fabularna data wątku: 3 września Opis wątku: ktoś podrzucił mi w Wenus koszyk pełen trójgłowych psów, musiałem ogarnąć ewakuacje, wezwać odpowiednie organy i wspólnie z wysłanniczką Ministerstwa ogarnąć ten burdel Link do zgłoszonej pracy: pieski małe dwa, chciały przejść przez rzeczkę
|
 | |
Morsmordre
velut Luna
statu variabilis,
semper crescis
 | Temat: Re: Skrytka bankowa nr 1928 [odnośnik] 12.12.20 21:24 | |
'k3' : 1
|
|
 | |
| Skrytka bankowa nr 1928 | |
|