Kerry PRZEPRASZAM, ŻE NIE PISAŁ ŻEM ALE LEPIJ BĘDZIE JAK JUŻ PISAĆ NIE BĘDE BO NIESPOKOJNIE TU JEST NIE MARTW SIĘ O MNIE, ZOSTAŃ Z BRATEM I DBAJ O KOTA
na ceremonię zaślubin, która odbędzie się w Kurniku w Dolinie Godryka
9 XI 1957 r. _________________________________
prosimy o potwierdzenie przybycia oraz zrezygnowanie z prezentów. zamiast tego chcielibyśmy poprosić o pomoc przy organizacji tego wyjątkowego dnia, którym chcemy podzielić się z naszymi bliskimi. _________________________________ Ida & Alexander
I show not your face but your heart's desire
Hannah Wright
Zakon Feniksa
Zawód : Wytwórca mioteł
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Panna
Tell me things you've never said out loud.
Just try and go there if you can
Show me the parts of you
you're not that proud of.
nie odzywasz się, ale mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku, jesteś cała i zdrowa i nie narażasz się bez potrzeby. A najlepiej wcale. Napisz mi proszę, co słychać. Dallas poczeka, jeśli znajdziesz chwilę, by skreślić parę słów do mnie.
Tęsknię.
PS Przesyłam Ci przepis mamy na pieczeń z grzybami. Nie wiem, czy próbowałaś, ale zawsze dotąd wychodziła perfekcyjna. Jestem pewna, że Michaelowi zasmakuje. U niego wszystko dobrze?
Hannah
storm in the sky
fire in the street if there's nothing but pain put in on me
Forum oparte na serii książek J.K.Rowling, niektóre imiona i nazwy własne są jej własnością. Opisy częściowo pisane w oparciu o Pottermore. Autorskie opracowania oraz pozostałe treści forum są własnością intelektualną twórców, zabrania się ich kopiowania.