Nulla
Strona 3 z 3 •
1, 2, 3

AutorWiadomość
First topic message reminder :

Nulla

Nulla z pozoru wygląda na sowę statyczną i spokojną - pozory jednak mylą. Z początku, gdy Mela dopiero poznawała się z Nulla nie było łatwo, sowa gryzła ją w palce i nie dawał się do siebie zbliżyć. Dopiero po tygodniach prób udało jej się sowę oswoić. Może to płynąca we krwi ręka do zwierząt, a może wytrwałość pozwoliły Nullę wytresować odpowiednio. Nosi listy z pieczołowitością, spokojnie czekając aż adresta nie odbierze listu. Za przekąski dziękuje krótkim rozłożeniem skrzydeł.
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('LINK DO OBRAZKA TWOJEJ SOWY');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> NADAWCA <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> PODPIS <!--
--></span></span></div></div></div></div>
Don't reveal too much. Let them assume. Let them
wonder.
Ostatnio zmieniony przez Melisande Travers dnia 29.03.23 19:45, w całości zmieniany 1 raz
Melisande Travers

Zawód : badacz-behawiorysta smoków, przyszły dyplomata rezerwatu Kent
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zamężna
I do not chase. I conquer.
You will crumble for me
like a Rome.
You will crumble for me
like a Rome.
OPCM : 10
UROKI : 0 +3
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0 +1
TRANSMUTACJA : 6 +4
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 19
SPRAWNOŚĆ : 10
Genetyka : Czarownica

Sojusznik Rycerzy Walpurgii

Przeczytaj NADAWCA
Moja piękna różo, Mam wielką nadzieję, że Czaruś odnajdzie Cię w humorze tak doskonałym jak mój! Właśnie rozpakowuję ostatnią walizkę z podróży do Paryża i jest tak wiele rzeczy, o których pragnę opowiedzieć. Koniecznie musisz zobaczyć najnowsze kroje i wstążki! Wiem, że będziesz wyglądać w nich wspaniale, choć nie będą to barwy, które widujesz na co dzień. Jeśli tylko znajdziesz chwilę, by odwiedzić swojego ulubionego kuzyna, wykonam niezbędne przymiarki. Nie mogę przecież pozwolić, by choć jedno załamanie materiału skaziło Twoje piękne oblicze, moja droga kuzynko.
Mam także jeszcze jedną niespodziankę, której musimy wspólnie doświadczyć! Madame Beauchêne pokazała mi wspaniałą formę wypoczynku godną arystokracji. Paryżanie płacą krocie, by oddać się tym przyjemnościom, lecz ufam, że nasze koszty będą znacznie mniejsze. Ich rozrzutność wprost nie zna granic i wiele z rzeczy, których używają jest zbytkiem, z którego możemy zrezygnować. Naturalnie nie umniejszy to przyjemności, a uczyni ją unikalną i jedyną w swoim rodzaju. Godną naszego statusu!
Nie mogę doczekać się Twojej wizyty, moja droga Melisande. Przekaż, proszę, pozdrowienia dla Twego drogiego małżonka. Mam nadzieję, że szata nosi się dobrze.
Czekam z utęsknieniem, Edward
P.S. Jeśli masz truskawki, szampana i czekoladki, uczynisz swego kuzyna najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.
Mam także jeszcze jedną niespodziankę, której musimy wspólnie doświadczyć! Madame Beauchêne pokazała mi wspaniałą formę wypoczynku godną arystokracji. Paryżanie płacą krocie, by oddać się tym przyjemnościom, lecz ufam, że nasze koszty będą znacznie mniejsze. Ich rozrzutność wprost nie zna granic i wiele z rzeczy, których używają jest zbytkiem, z którego możemy zrezygnować. Naturalnie nie umniejszy to przyjemności, a uczyni ją unikalną i jedyną w swoim rodzaju. Godną naszego statusu!
Nie mogę doczekać się Twojej wizyty, moja droga Melisande. Przekaż, proszę, pozdrowienia dla Twego drogiego małżonka. Mam nadzieję, że szata nosi się dobrze.
Czekam z utęsknieniem, Edward
I walk, I talk like I own the place
I play with you like it's a game
Przeczytaj lipiec 1958
Muszę przyznać, że piszę do Ciebie wcale nie bezinteresownie, gdyż od dłuższego już czasu noszę się z pewnym planem, jakiego przez natłok zdarzeń nadal nie udało mi się wprowadzić w życie. Chciałabym omówić go wraz z Tobą i zainspirować Cię oraz możliwie zachęcić do jego realizacji, albowiem wiąże się on z kwestią, jaka niewątpliwie dotyczy także Ciebie.
Z przyjemnością odwiedzę Cię w Norfolk, bądź zaproszę do Château Rose, którego drzwi zawsze stać będą przed Tobą otworem. Nie każ mi długo czekać, zdążyłam już mocno za Tobą zatęsknić. Nieco enigmatycznie, lecz przepełniona nadzieją, wyczekuję z niecierpliwością
Kochana Melisande,
wierzę, iż korzystasz z uroków letniego słońca, jakie wynagradza nam dziś długie, mroźne dni. Sama nie mogę wprost wyjść z zachwytu, kiedy pozbawiona tych wszystkich warstw futra, mam możliwość obserwować z tarasu jego leniwy wschód każdego ranka. Wiem, że nie podzielasz mojego zamiłowania do wczesnego opuszczania komnat, ale z całego serca polecam chociażby spróbować.Muszę przyznać, że piszę do Ciebie wcale nie bezinteresownie, gdyż od dłuższego już czasu noszę się z pewnym planem, jakiego przez natłok zdarzeń nadal nie udało mi się wprowadzić w życie. Chciałabym omówić go wraz z Tobą i zainspirować Cię oraz możliwie zachęcić do jego realizacji, albowiem wiąże się on z kwestią, jaka niewątpliwie dotyczy także Ciebie.
Z przyjemnością odwiedzę Cię w Norfolk, bądź zaproszę do Château Rose, którego drzwi zawsze stać będą przed Tobą otworem. Nie każ mi długo czekać, zdążyłam już mocno za Tobą zatęsknić. Nieco enigmatycznie, lecz przepełniona nadzieją, wyczekuję z niecierpliwością
Evandra

Why do I like thunderstorms? Because it shows that even nature needs to scream sometimes.
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Nulla
Szybka odpowiedź