Autor | Wiadomość |
---|
Caley Goyle
 Nieaktywni rycerzeZawód : tłumaczka Wiek : 26 Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Wdowa but it's in my roots, it's in my veins, it's in my blood and I stain every heart that I use to heal
the pain
OPCM : 5 UROKI : 20 ELIKSIRY : 5 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 10 ZWINNOŚĆ : 5 SPRAWNOŚĆ : 1 Genetyka : Czarownica
 | |
 | |
Sigrun Rookwood
 ŚmierciożercyZawód : dowódca grupy łowców wilkołaków Wiek : 29 Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Wdowa
I love the way her eyes light up when someone says:
it might be dangeours
OPCM : 40 UROKI : 5 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 5 CZARNA MAGIA : 50 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 11 Genetyka : Metamorfomag
 | |
 | |
Drew Macnair
 ŚmierciożercyZawód : Poszukiwacz i przemytnik artefaktów, fascynat nakładania klątw Wiek : 30 Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Kawaler Danger is a beautiful thing when it is purposefully sought out. OPCM : 39 UROKI : 9 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 5 CZARNA MAGIA : 46 ZWINNOŚĆ : 4 SPRAWNOŚĆ : 6 Genetyka : Metamorfomag
 | Temat: Re: Doświadczenie II [odnośnik] 24.03.18 1:06 | |
|
The eye sees only what the mind is prepared to comprehend |
|
 | |
Magnus Rowle
 Nieaktywni rycerzeZawód : reporter Walczącego Maga Wiek : 35 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Żonaty O mój słodki Salazarze, o mój słodki
Powiedz mi, że warto
Że przejdziemy przez to wszystko gładko
Będzie wiosna dla mych dzieci przez kolejne tysiąc lat OPCM : 20 UROKI : 5 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 42 ZWINNOŚĆ : 5 SPRAWNOŚĆ : 9 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Doświadczenie II [odnośnik] 25.03.18 19:50 | |
| Kto: Magnus Rowle Za co?: Ain Eingarp Ile: +3 Stan PD konta: 675 albo 35 (po odjęciu za rozwój) Link: majowe anomalieKto: Magnus Rowle Za co?: Ain Eingarp Ile: +3 Stan PD konta: 675 albo 35 (po odjęciu za rozwój) Link: zSuśkąKto: Magnus Rowle Za co?: Ain Eingarp Ile: +3 Stan PD konta: 675 albo 35 (po odjęciu za rozwój) Link: baruję z Drew+
|
|
 | |
Alphard Black
 Martwi/Azkaban/ZaginieniZawód : specjalista ds. stosunków hiszpańsko-brytyjskich w Departamencie MWC Wiek : 29 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Kawaler step between the having it all
and giving it up OPCM : 27 UROKI : 8 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 5 CZARNA MAGIA : 30 ZWINNOŚĆ : 5 SPRAWNOŚĆ : 10 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Doświadczenie II [odnośnik] 28.03.18 19:14 | |
|
Dojrzałem, moje ciało jest czułą kołyską dla mocy, w których płaczu zawiera się wszystko, leżą w pięknym posłaniu i miłość i głód |
|
 | |
Cressida Fawley
 NeutralniZawód : dama, malarka, ozdoba męża Wiek : 21 Czystość krwi : Szlachetna Stan cywilny : Zamężna To właśnie jest wspaniałe w malarstwie:
można przywołać coś, co się utraciło i zachować to na zawsze. OPCM : 12 UROKI : 8 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 10 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 16 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Zwierzęcousty
 | |
 | |
Solene Baudelaire
 Nieaktywni neutralniZawód : projektantka Wiek : 25 lat Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Panna She smelled like white roses and felt as fragile and satiny as her dress.
OPCM : 9 UROKI : 10 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 1 TRANSMUTACJA : 8 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 5 SPRAWNOŚĆ : 1 Genetyka : Półwila
 | |
 | |
Jackie Rineheart
 Nieaktywni zakonnicyZawód : zbrodniarz wojenny Wiek : 26 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Panna
our souls speak
as loud as
the thunder upon
our heads
OPCM : 35 UROKI : 14 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 5 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Czarownica
 | Temat: Re: Doświadczenie II [odnośnik] 01.04.18 21:54 | |
| Kto: Jackie Rineheart Za co?: lusterko Ile: +3 PD Stan PD konta: -440 Link: tutaj jestem sobie Henryczkiem, który sprzedaje Mulciberom Gwiezdnego Proroka +
 pora, żebyś ty powstał i biegł, chociaż ty nie wiesz, gdzie jest cel i brzeg, ty widzisz tylko, że ogień świat pali
|
|
 | |
Florence Fortescue
 NeutralniZawód : Samozwańcza uzdrowicielka w Oazie Wiek : 27 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Panna If you can't see anything beautiful about yourself...
Get a better mirror!
Look a little closer!
Stare a little longer!
THEY WERE WRONG OPCM : 4 UROKI : 15 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 10 TRANSMUTACJA : 6 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 2 SPRAWNOŚĆ : 3 Genetyka : Czarownica
 | Temat: Re: Doświadczenie II [odnośnik] 02.04.18 0:55 | |
| |
|
 | |
Kieran Rineheart
 Martwi/Azkaban/ZaginieniZawód : szef zdelegalizowanego biura aurorów Wiek : 53 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Wdowiec I have a very particular set of skills, skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. OPCM : 45 UROKI : 28 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 1 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 1 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 7 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Doświadczenie II [odnośnik] 05.04.18 16:59 | |
| Kto: Kieran Rineheart Za co?: Wykonywanie zawodu Ile: +50 pkt Okres: majoczerwiec Stan PD konta: -517 Link do posta: tutaj+50 PD
( | idź wyprostowany wśród tych co na kolanach wśród odwróconych plecami i obalonych w proch
| ) |
|
|
 | |
Florean Fortescue
 Zakon FeniksaZawód : lodziarz na wygnaniu Wiek : 28 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Kawaler Pijemy z czary istnienia
Z zamkniętymi oczami,
Złote skropiwszy jej brzegi
Własnymi gorzkimi łzami. OPCM : 35 UROKI : 10 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 11 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 7 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Doświadczenie II [odnośnik] 07.04.18 11:24 | |
| |
|
 | |
Valerij Dolohov
 Nieaktywni rycerzeZawód : Alchemik, złodziej Wiek : 30 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Zaręczony Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony. OPCM : 6 UROKI : 2 ELIKSIRY : 33 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 6 ZWINNOŚĆ : 0 SPRAWNOŚĆ : 4 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Doświadczenie II [odnośnik] 07.04.18 21:15 | |
| |
|
 | |
Kieran Rineheart
 Martwi/Azkaban/ZaginieniZawód : szef zdelegalizowanego biura aurorów Wiek : 53 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Wdowiec I have a very particular set of skills, skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. OPCM : 45 UROKI : 28 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 1 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 1 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 7 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Doświadczenie II [odnośnik] 08.04.18 2:00 | |
| Kto:Kieran Rineheart Za co?: artykuł o tytule Krew krwi nierównaIle: 30Stan PD konta: -512 Link: artykuł+
( | idź wyprostowany wśród tych co na kolanach wśród odwróconych plecami i obalonych w proch
| ) |
|
|
 | |
Anthony Skamander
 Zakon FeniksaZawód : Rebeliant Wiek : 30 Czystość krwi : Czysta Stan cywilny : Kawaler You don't need a weapon when you were born one OPCM : 25 UROKI : 50 ELIKSIRY : 1 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 1 CZARNA MAGIA : 1 ZWINNOŚĆ : 10 SPRAWNOŚĆ : 11 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Doświadczenie II [odnośnik] 08.04.18 23:38 | |
| Kto: Anthony Skamander Za co?: Artykuł do Horyzontu Zaklęć, którego nigdzie jeszcze nie rozliczałam - "Rys historyczny numerologii" Ile: 20Stan PD konta: -448 Link: Artykuł+
|
|
 | |
Bertie Bott
 Martwi/Azkaban/ZaginieniZawód : Pracownik w Urzędzie Patentów Absurdalnych, wlaściciel Cukierni Wszystkich Smaków Wiek : 22 Czystość krwi : Półkrwi Stan cywilny : Kawaler Po co komu rozum, kiedy można mieć szczęście? OPCM : 25 UROKI : 40 ELIKSIRY : 0 LECZENIE : 0 TRANSMUTACJA : 0 CZARNA MAGIA : 0 ZWINNOŚĆ : 5 SPRAWNOŚĆ : 5 Genetyka : Czarodziej
 | Temat: Re: Doświadczenie II [odnośnik] 09.04.18 0:00 | |
| Kto: Bertie Bott Za co?: Klub Pojedynków - [czerwiec] Ile:10 Stan PD konta: 185 Linki: Klik.Kto: Bertie Bott Wsiąkiewka: klikOkres: majoczerwiec 2.0. Ile: 90PD, 2PB Stan PD konta: 185 Linki do wątków: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.+
Po prostu nie pamiętać sytuacji w których kostka pęka, wiem Nie wyrzucę ST, Chociaż bardzo chcę, Mam nadzieję, że to wie MG. |
|
 | |
| Doświadczenie II | |
|